Bankalar sıraya girdi 31.000 TL ödeme yatacak emekliler derin bir OH çekecek

Maaş zamları ve talepleri ile sık sık gündem olan emekli vatandaşların yaşam koşullarını daha iyi bir hale getirebilmeleri ve ekonomik sıkıntılarını bir nebze olsun çözebilmeleri için bankalardan önemli promosyon fırsatları gelebiliyor.

Bankalar sıraya girdi 31.000 TL ödeme yatacak emekliler derin bir OH çekecek

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar adeta sıraya girdi. Promosyon fırsatlarını yakından takip eden ve kendilerine en cazip gelen fırsatı değerlendirmek isteyen emekli vatandaşlar için bankalardan gelen birbirinden avantajlı tekliflerle cepler biraz olsun rahatlıyor. Emeklilere yönelik özel bir teklif de Albaraka Türk’ten geldi. Banka, emeklilere özel vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı sağlarken bankanın 31 bin TL’ye varan promosyon ödemesi de öne çıkıyor.

EMEKLİLERE ÖZEL 31.000 TL’YE VARAN PROMOSYON ÖDEMESİ

Çok sayıda banka, emeklilere özel promosyon fırsatlarıyla emekli vatandaşların yüzünü güldürüyor. Nakit sıkıntısı çeken emeklilerin imdadına koşan bankalardan çok cazip promosyon teklifleri geliyor. Bunlardan biri de Albaraka Türk’ten geldi. Albaraka Türk, emeklilere özel promosyonu da dahil ederek 31.000 TL’ye varan ödeme sağlıyor. Banka, emeklilere yönelik vade farksız 15.000 TL finansman fırsatı da sağlamakta. Bankanın amacı ise emekli vatandaşların ekonomik olarak ihtiyaçlarının karşılanması.

bankalar-siraya-girdi-31000-tl-odeme-yatacak-emekliler-derin-bir-oh-cekecek.jpg

BANKALARDAN ÇOK CAZİP PROMOSYON FIRSATLARI

Bankaların emekli vatandaşlara özel çok cazip promosyon fırsatları bulunuyor. Emeklilerin nakit ihtiyacına çözüm sunmak ve yaşam şartlarını daha iyi bir hale getirmek için büyük fırsatlar sunan bankalar, promosyon ödemeleri ile emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Bu kapsamda bankalar promosyon ödemeleri için adeta sıraya girdi. Garanti Bankası, emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan emeklilere 15 bin TL’ye varan nakit emekli promosyonu imkanı sunuyor. Bankanın promosyon kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Ziraat Bankası da emeklilere özel promosyon fırsatı sunmakta. Banka, SGK (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) emekli maaşı ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alanlara özel 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesi sağlıyor. Bankanın promosyon ödemeleri üç senelik peşin olarak gerçekleştiriliyor. Bu promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan almaları ve maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası vasıtasıyla alacaklarına dair taahhüt vermeleri gerekiyor.