Bankalardan peş peşe sürprizler: Sıfır araçta 6 ay erteleme için son 3 gün! Faiz oranları açıklandı…

Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB tarafından yapılan kampanyalar vatandaşın dikkatini çekti. Bu üç bank 6 ay ertelemeli sıfır araç kredisi veriyor. İşte detaylar.

Bankalardan peş peşe sürprizler: Sıfır araçta 6 ay erteleme için son 3 gün! Faiz oranları açıklandı…

Yepyeni bir araba sahibi olmayı mı hayal ediyorsunuz? Bunun için çok araştırma yapmanıza gerek yok! Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek özel taşıt kredisi kampanyası başladı. Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB'den alacağınız 6 ay ertelemeli taşıt kredisi ile artık istediğiniz araca çok fazla maddi yük altına girmeden binebilirsiniz.

Otomobil fiyatlarının hızla arttığı günümüzde pek çok kişi sadece birikimleriyle otomobil sahibi olamıyor. İşte bu noktada size yardımcı olmak için bankalar devreye giriyor. Lider bankalar, vatandaşın araç alabilmesi için esnek finansman seçenekleri sunmaya devam ediyor. Üç banka tarafından yapılan 6 ay ertelemeli kredi kampanyası da bunlardan biri. İşte ayrıntılar.

SON GÜN 30 EYLÜL

Hyundai, sıfır otomobil satın almak isteyen bireyler için heyecan verici yeni kampanyalar başlattı. Hyundai, otomobil sahibi olmayı daha erişilebilir kılmak amacıyla TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası ile ortaklık kurarak 6 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. Bu inanılmaz fırsat 30 Eylül 2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli olacak.

KAMPANYANIN DETAYLARI

640xauto.webp

Öne çıkan kampanyalardan biri de Garanti BBVA tarafından sunulan "Şimdi Al, 6 Ay Sonra Ödemeye Başla Kredi Kampanyası". Müşteriler, %3,99'dan başlayan faiz oranlarıyla çeşitli vade ve tutarlarda 6 ay ertelemeli kredi kullanımından yararlanabiliyor. Benzer şekilde Yapı Kredi de %3,49'dan başlayan faiz oranlarıyla cazip bir seçenek sunuyor. TEB Oto Finans ise %3,69'dan başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli kredi kullandırıyor. Bu kredi seçeneklerinin sadece gerçek kişiler tarafından yapılan bireysel taşıt alımları ve tüzel müşteriler tarafından perakende kanalıyla yapılan taşıt alımları için geçerli olduğunu belirtmek gerekir.

Belirli modeller için geçerli olan bu kampanya kapsamında, yeni bir araç satın alan müşteriler, seçilen bankaya bağlı olarak yüzde 3,49 ile yüzde 3,99 arasında değişen faiz oranıyla taşıt kredisi kullanmaya hak kazanacak. Ayrıca, bu kredi 6 aya kadar ödemesiz dönemle birlikte sunulmaktadır.