Bayram öncesi DEV Ayçiçek yağı indirimi! 5 L'sinin düştüğü fiyatı gören kapacak

Kurban Bayramı öncesi Migros markette dev Bayram indirimleri başladı. Ucuz ayçiçek yağı almak isteyenler Migros'un 5 litre ayçiçek yağı indirimini görünce hemen kapacak.

Bayram öncesi DEV Ayçiçek yağı indirimi! 5 L'sinin düştüğü fiyatı gören kapacak

Migros Market, kurban bayramı öncesi tüketicilere Hesaplı ve kaliteli alışveriş fırsatı sunmaya devam ediyor. Migros'un yeni indirimli ürünler listesi yayınlandı. Bayram öncesi Migros'ta, özellikle ayçiçek yağı indirimi dikkat çekti. Yüzlerce çeşit ürünü indirimli fiyatları ile raflarına Taşıyan Migros Market, 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarını öyle bir düşürdü ki görenler kapış kapış alacak. Ancak Migros'tan hesaplı alışveriş yapmak için acele etmenizde fayda var. Çünkü ürünler stoklarla sınırlı ve kampanyada 2 gün sonra sona erecek.

MİGROS'TAN BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK İNDİRİM

Kurban Bayramı için sayılı günler falan Migros Market efsane indirimler sunmaya devam ediyor. Yeni Migros aktüel ürünler kataloğu ile gelecek indirimli ürünler arasında yüzlerce çeşit fırsat ürünü tüketicilerle buluşacak. Ayrıca Migros Market'in geleneksel bir alana bir bedava kampanyası da dikkat çekiyor. Tüm bunların yanında Migros markette ayçiçek yağı fiyatlarına da indirim uygulandı.

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI FİYATINI GÖREN KAPIŞ KAPIŞACAK

Son dönemlerde yaptığı indirim kampanyaları ile Hesaplı ve kaliteli alışverişin tek adresi olmaya devam eden Migros'ta, özellikle ayçiçek yağı indirimi bayram öncesi dikkat çeken ürünler arasında. Migros 5 litre ayçiçek yağı fiyatları en dibe çekildi. Fiyatı görenler adeta kapış kapış alıyor.

14 Haziran'a kadar Migros Sanal Market uygulamasında ve Migros mağazalarında geçerli yeni ayçiçek yağı indirimi kapsamında 5 litrelik Migros markalı köşeli pek ayçiçek yağı fiyatı 175 TL’ye düştü.

Migros'un bu indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin mutlaka Migros Money kartı ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor.