Bayram Öncesi Emekliye 15.000 TL EK İKRAMİYE Onaylandı

Emekli maaşı alan milyonlara bayram öncesi ek ikramiye sürprizi geldi. 15.000 TL'lik ek ödeme onaylandı, hemen ödemeler başlıyor.

Bayram Öncesi Emekliye 15.000 TL EK İKRAMİYE Onaylandı

16 milyon emekli Kurban Bayramı öncesi devletin ödeyeceği bayram ikramiyesi ödemelerini yakından takip ederken tarihlerde merakla araştırılıyor. Bir yandan devlet tarafından verilecek olan 3000 TL bayram ikramiyesi heyecan yaratırken bir yandan da bankalardan emekliye sürpriz bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesi emekliye 15 bin TL'lik bayram ikramiyesi verilecek. Ödemeler 3 büyük banka tarafından yapılacak. Detaylar ve başvuru şartları da belli oldu.

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı kararıyla Bu yıl ikramiye ödemeleri 3000 TL'ye yükselmişti. Kurban Bayramı öncesinde yatacak olan ödemeler için meraklı bekleyiş devam ederken bir sürpriz haber daha geldi. 3 banka tarafından emekliye bayramdan hemen önce 15.000 TL'lik ek ikramiye yatacak. Emekli maaş promosyonu olarak verilecek olan ikramiyelerin adresi Yapı Kredi Bankası, Akbank ve ING Türkiye oldu.

15.000 TL’LİK EK İKRAMİYE ÖDEMESİ ONAYLANDI

Bankalar emekli promosyon kampanyalarını güncellerken 3 özel bankada promosyon miktarları ek koşulsuz 15.000 TL’ye kadar yükseldi. Yapı Kredi Bankası, Akbank ve ING Türkiye tarafından yapılan duyuruya göre emekli maaşını 3 yıllığına bu bankalardan birine taşıyan ve buradan almayı taahhüt eden emekliler herhangi bir ek koşul olmadan 15.000 TL promosyon olacak. Emekli promosyon kampanyası Mayıs ve Haziran ayında da devam edecek yani emekliler Bayram öncesinde ödeme almaya hak kazanacak.

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Emekli promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emeklilerin Akbank, Yapı Kredi ya da ING Türkiye şubelerine gitmelerine gerek yok. Başvuru işlemleri kolaylıkla mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden ya da e-devlet'ten yapılabilecek. Sadece dakikalar içinde yapılacak olan başvurular sonucunda 3 iş günü içinde promosyon emeklinin yeni IBAN numarası üzerinden ödenecek.

BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME İÇİN BAŞVURU YAPIN

Emekliye bayram öncesi sunulacak bu ek ödeme fırsatı için başvuru yapmakta gecikmeyin. Ayrıca bankalar nakit ihtiyacı olan emekliler için Ekstra düşük faizli ve faizsiz kredi fırsatları da sunuyor. Özellikle Akbank 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği ile bayram öncesi emeklinin bütün nakit ihtiyacını karşılıyor. Bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek yeni kampanyaları ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.