Bugün BEDAVA! Seyahat edeceklere güzel haber ücretsiz kullanabilirsiniz

Pazar gününü gezerek geçirmek isteyenler bugün toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bugün toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Bugün BEDAVA! Seyahat edeceklere güzel haber ücretsiz kullanabilirsiniz

19 Mayıs Pazar günü şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor. 19 Mayıs dolayısıyla bedava olan toplu taşıma araçlarını kullanırken ulaşım kartlarınızdan herhangi bir ücret ödemesi düşmeyecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Pazar gününe denk geliyor. Resmi tatil günlerinden biri olan 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi merak edilenler arasında. Peki, 19 Mayıs İstanbul’da toplu taşıma bedava mı? Bugün19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi İstanbul, Ankara, İzmir? İşte tüm detaylar…

TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma araçları ücretsiz mi, bedava mı merak ediliyor. Arama motorlarında geniş yer bulan bu konuyla ilgili sorulara yanıt geldi. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; 19 Mayıs Attaürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ankara, İstanbul ve İzmir’de Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci, Kızılçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ücretsiz olacak.

bugun-bedava-seyahat-edeceklere-guzel-haber-ucretsiz-kullanabilirsiniz.jpg

ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMADA ÜCRETSİZ SEYAHAT EDEBİLİRSİNİZ

19 Mayıs 2024 Pazar gününde milli bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kişiselleştirilmiş İstanbulkartınızla şehir içi toplu ulaşımda ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Diğer yandan 19 Mayıs 2024 Pazar (bugün) metrobüs ve otobüs seferleri Pazar günü tarifesi ile çalışacaktır. Ayrıca Adalar Hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarında ücretsiz ulaşım uygulaması geçerli değildir.