Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye müjdesi geldi! Talimat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan

Emeklilere 5000 TL ikramiye ile ilgili tüm gelişmeler ve son dakika açıklamaları gündemde yer almaya devam ediyor. Sadece çalışmayan emeklileri kapsayacağı açıklanan 5000 TL ikramiye ödemesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye müjdesi geldi! Talimat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan

Emeklilere Cumhuriyetimizin 200. Yılına özel bir defaya mahsus olarak verilecek olan 5000 TL emekli ikramiyesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sadece çalışmayan emeklileri kapsayacağı açıklanan 5000 TL emekli ikramiyesinin çalışan emekliler için de ödenmesi gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışan emeklilere de 5000 TL ikramiye verilmesi için talimat verdiği belirtiliyor.

CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL 5000 TL İKRAMİYE

Cumhuriyet’in 100. Yılına özel bir defaya mahsus olarak verilen emekli ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar ve yeni gelişmeler araştırılmaya devam ediliyor. Sadece çalışmayan emeklilere yönelik verileceği açıklanan 5000 TL ikramiye ile ilgili bir son dakika gelişmesi gündeme gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışan emeklilere de 5000 TL ikramiye verilmesi için talimat verdiği belirtiliyor.

calisan-emeklilere-5000-tl-ikramiye-mujdesi-geldi-talimat-cumhurbaskani-erdogan-dan-001.jpg

BİR DEFAYA MAHSUS 5000 TL

Çalışmayan emeklileri kapsayan ve bir defaya mahsus olan 5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri geçtiğimiz günlerde hesaplara yatmaya başlamıştı. Bu ikramiyenin sadece çalışmayan emeklileri kapsaması tartışma yaratırken ikramiye ödemesinin çalışan emeklileri de kapsaması gerektiği belirtilmiş ve çalışan emekli vatandaşlardan bu yönde talepler gelmeye başlamıştı. Konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika gelişmesini AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler paylaştı. Güler açıklamasında, 'Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak.' dedi.

calisan-emeklilere-5000-tl-ikramiye-mujdesi-geldi-talimat-cumhurbaskani-erdogan-dan.jpg

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler'in duyurusuna göre, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesi için çalışmalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine başladı. Konuyla ilgili çalışmayı Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gerçekleştirecek. İki Bakanlığın yaptığı çalışmalar tamamlandıktan sonra son durum değerlendirilecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.