Çalışanlara 25.600 TL Promosyon! YENİ Müjde Bu Sabah Geldi

Maaş promosyonu fırsatları artıyor. Yeni müjde bu sabah verildi. 25.600 TL'lik promosyon ödemesi için anlaşma sağlandı.

Çalışanlara 25.600 TL Promosyon! YENİ Müjde Bu Sabah Geldi

Emekli maaş promosyonu ödemeleri kadar çalışanlara verilen promosyon ödemeleri de yakından takip ediliyor. SSK bağ-kur ve memur emeklisi vatandaşlar uzun zamandan beri bankalardan promosyon desteği alıyordu. SGK ile yapılan anlaşma doğrultusunda bankalar Emeklilere promosyon imkanı sunarken artık belediyelerle de masaya oturmaya başladı. Yani emeklilere verilen promosyon gibi çalışanlara da promosyon ödemesi veriliyor.

15 Mayıs tarihinde yepyeni bir Maaş promosyonu Anlaşması sağlandı. Emekliler gibi artık çalışanlara da ödenen promosyon miktarı 25.600 TL'ye kadar yükseldi. Uzun süreden beri emekliler için verilen banka promosyonları gündeme gelirken bankalar artık çalışanlar içinde çalıştıkları kurumlarla masaya oturmaya başladı. Emekli maaş promosyonlarının 18.000 TL'ye kadar yükseldiği Bugünlerde birçok kurumdan yeni haberler geliyor. Bugün de yeni bir promosyon anlaşması için açıklama yapıldı. Anlaşma sağlandı, imzalar atıldı, tam 25.600 TL'lik promosyon desteği sağlanacak.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI BUGÜN DUYURULDU

Bugünkü promosyon fırsatını Gerze Kaymakamlığı duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Gerze Kaymakamlığı bünyesinde çalışanlara yeni Maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Bir süredir ihalenin sonuçlanmasını bekleyen çalışanlar, güzel haberin Nihayet aldı. Maaş promosyonu ihalesi sonucuna göre 25.600 TL'lik promosyon ödemesi için anlaşmaya varıldı.

DENİZBANK TARAFINDAN ÖDENECEK

Gerze Kaymakamlığı, Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak uzun süreden beri devam eden Muhtar promosyon ihalesinin sonuçlandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Kaymakamlık bünyesinde bulunan 47 Muhtar için Denizbank ile Anlaşma sağlandığı ve 26.500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Ödemeler mayıs ayı bitmeden muhtarların IBAN numarasını aktarılacak.

EMEKLİ PROMOSYONLARI 18.000 TL'YE ULAŞTI

Hem çalışanlara hem de emeklilere promosyon ödemeleri devam ediyor. Emekli maaşlarına yapılan artışların ardından promosyon ücretlerinde de önemli bir sıçrama olmuştu. Bankalar arasında emekli promosyon rekabeti devam ederken artık birçok bankada verilen maaş promosyonları maaş aralığına göre 18.000 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Yine belediyelerin kaymakamlıkların ve diğer kamu kurumlarının da personelleri için promosyon görüşmeleri devam ediyor. Kampanyalardan yararlanmak isteyen emekliler, bankaların resmi internet siteleri üzerinden yeni promosyon fırsatlarını inceleyebilir başvuru işlemlerini yapabilir.