CarrefourSA’da Kırmızı Et İndirimi! Kıyma ve Kuşbaşı Fiyatları Fena Düştü

CarrefourSA market Kurban Bayramı öncesi kırmızı ete büyük indirim yaptı. Dana kıyma ve dana kuşbaşı fiyatları fena düştü.

CarrefourSA’da Kırmızı Et İndirimi! Kıyma ve Kuşbaşı Fiyatları Fena Düştü

Türkiye’nin önde gelen Market zincirlerinden CarrefourSA’ya yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bayram hazırlıklarına başlayan vatandaşlar için büyük bir indirime imza atıyor. Kırmızı et ve kuşbaşı fiyatlarına dev indirim uygulayan CarrefourSA, dana kuşbaşı ve dana kıyma fiyatlarını neredeyse yarı yarıya düşürdü. Kısa süreliğine geçerli olacak olan CarrefourSA indiriminden yararlanmak isteyenler acele etsin. sınırlı sayıda gelene indiren fırsatı 3 gün sürecek.

Ekonomik anlamda zorlanan vatandaşlar son dönemlerde marketlerin indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. İndirim denince akla gelen ilk adreslerden biri olan CarrefourSA markette en ekonomik fiyatlarla Kaliteli alışveriş sorusu sunuyor. Carrefour Market'in yeni indirimli ürünler listesi belli oldu. birçok farklı üründe ne kampanyaya imza atan ünlü Marketler Zinciri bir gün bu defa bana kuşbaşı ve dana kıyma fiyatlarında neredeyse yarı yarıya bir fiyat indirimine gitti. Peki CarrefourSA kırmızı et fiyatları ne kadar? CarrefourSA güncel kırmızı et indirimi ve detaylar haberimizde…

CARREFOURSA'DA BAYRAM ÖNCESİ SON İNDİRİM

Ekonomik fiyatları ile dikkat çeken CarrefourSA market bayram öncesi vatandaşın kırmızı et ihtiyacını en ekonomik ve kaliteli ürünlerle karşılıyor. özellikle dana kıyma fiyatlarında ciddi bir indirim uygulayan ünlü marketler zincirinin fiyatları şu şekilde:

Dana kıyma 500 gram 219,90 TL

Dana kıyma 1 kilogram 459,90 TL

Ettat dana kıyma 1 kilogram 439,90 TL

Carrefour 1 kilogram dana + kuzu karışık kıyma 577,99 TL

CarrefourSA indirim kampanyası sadece CarrefourSA kart sahipleri için geçerli. eğer kartınız bulunmuyorsa kasalardan kasiyerlerle görüşerek temin edebilirsiniz.