Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C Emeklisine Tarihi JEST: 6000 TL Ek İkramiye ve Çift Maaş

Milyonlarca emekliye tarihi müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Emeklilere O tarihte çift maaş ve 6.000 TL ek ikramiye yatacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C Emeklisine Tarihi JEST: 6000 TL Ek İkramiye ve Çift Maaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C Emeklisine Tarihi JEST: 6000 TL Ek İkramiye ve Çift Maaş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C emeklisine büyük müjde geldi. Tarihi jest duyuruldu, emekli maaşı alanlara 6.000 TL Ek ikramiye ve çift maaş fırsatı geliyor. Emekliye yapılacak yine ödemelerin tarihleri de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi milyonlarca emekliyi sevinçten havalara uçuracak. Hem emekli Bayram ikramiyeleri zamlı yatacak, hem emekliler Zamlı maaş alacak hem de bir maaş ikramiye hesaplara geçecek. İşte emekliyi sevindirecek yeni son dakika haberinin detayları…

Emekliler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesinde açıkladıkları yenilikleri merakla takip ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı müjdelerini peş peşe sıralıyor. 2024 yılının emekli yılı ilan edilmesi ile birlikte hazırlıklarda başladı. Cumhurbaşkanı talimatı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca emekliliği refaha kavuşturacak birçok düzenleme geliyor. İlk Müjdeyi ise yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. İşte emekliye gelecek yeni müjdeler ve detaylar…

emekliye-cumhurbaskani-mujdesi-1.jpg

CUMHURBAŞKANI ONAYI İLE EMEKLİYE 6.000 TL EK İKRAMİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde merakla beklenen bayram ikramiyesi miktarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre emekli bayram ikramiyesi yüzde 50 zamla bu yıl 3.000 TL olarak ödenecek. Ramazan Bayramı öncesi 3000 TL ve Kurban Bayramı öncesi 3000 TL olmak üzere toplam emekli bayram ikramiyesi miktarı ise 6.000 TL'ye yükselmiş oldu.

BAYRAM İKRAMİYESİ KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

Milyonlarca emekliye sürpriz haberler bununla da sınırlı kalmadı. Emekli bayram ikramiyesi kapsamı da genişledi. Normal şartlarda halihazırda emekli maaşı alanlar bayram ikramiyesi alabiliyordu. Ancak Yeni dönemde en geç 1 Mart 2024 tarihine kadar emeklilik başvurusunu yapanlara bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Emekli maaşı almak için başvuru işlemlerini bir Mart’a kadar tamamlayanlar çift ikramiye almaya hak kazanacak.

emekliye-cumhurbaskani-mujdesi-2.jpg

CUMHURBAŞKANI TALİMATI İLE BANKALARDA HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine bankalarda harekete geçti. Şubat ayında emekliye bankalarında sürpriz ödemeleri var. Yapılacak ödeme miktarına ilişkin açıklamalar peş peşe geliyor. Özel bankalarda verilecek promosyonlar En az 7.500 TL olurken en yüksek 15.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda nokta kamu bankalarında ise şu an 3.000 TL ile 5000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri Emeklilerle buluşuyor.

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA HANGİSİ?

Emekliler Elbette bankaların cazip tekliflerini değerlendirmek yüksek promosyon almak için sabırsızlanıyor. Peki Şubat ayında en yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekli promosyonu konusunda Şubat ayında liderlik Türkiye finansta bulunuyor. Türkiye Finans, emekli maaşı alan müşterilerine maaşını kendilerine taşımaları doğrultusunda 15.000 TL'lik net promosyon desteği sunuyor. Hemen ardından ise ING Türkiye'ye geliyor. ING Bank'ın güncel emekli promosyonu 10.000 TL fakat otomatik ödeme talimatı veren emeklilere fatura başına 1000 TL ve toplamda 5000 TL olmak üzere ek promosyon ödemesi yapılıyor. Yani ING Bank'ta yine emeklilere birçok avantajlı seçenek sunuyor. Emekli promosyonları için bankaların resmi internet sitelerini detaylı bir şekilde inceleyip yeni ödemelerden haberdar olabilirsiniz.