Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tüm emeklilere müjde! 5000 TL'lik yılbaşı ikramiyesine onay çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tüm emeklilere büyük müjde yılbaşı öncesi geldi. 5000 TL'lik yılbaşı ikramiyesi için Cumhurbaşkanı onayı çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tüm emeklilere müjde! 5000 TL'lik yılbaşı ikramiyesine onay çıktı

17 milyon emekli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika müjdesi geldi. Geçim sıkıntısı çeken milyonlarca emekli bu haberle birlikte derin bir nefes alacak. SSK bağ-kur emekli sandığı ve EYT emeklisi vatandaşlara yılbaşı öncesi yeni ikramiye müjdesi verildi. Tüm emeklilere istisnasız ek ödeme desteği geliyor. Aralık ayı bitmeden ödemeler IBAN numarasına yatacak. Emekliye yılbaşı ikramiyesi ek bir destek ödemesi olurken milyonlarca emekli bu kararla sevinçten havalara uçacak.

Milyonlarca emekliye cumhuriyetin 100. Yılı sebebiyle geçtiğimiz günlerde 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi yapılmıştı. 2024 yılı adım adım yaklaşırken ekonomik sıkıntı içinde olan emekliler yılbaşında da ikramiye talebinde bulunuyordu. Nihayet emeklinin sesi duyuldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güzel haber geldi. Yılbaşı ikramiyesi için düğmeye basıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi çalışan çalışmayan fark etmeden yılbaşında emeklilere müjde var. 5000 TL'lik yeni ikramiye geliyor. Emekliler bu kararla sevinçten havalara uçacak. Emekliye 5.000 TL yılbaşı ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

emekliye-yilbasi-ikramiyesi-2.jpg

EMEKLİYE YENİ İKRAMİYE SON DAKİKA GELİŞMESİ

Emekliyi ilgilendiren son dakika gelişmesi az önce yaşandı. Milyonlarca emekli bu haberle keyiften dört köşe olacak. Çünkü emekli maaşı alan vatandaşlara yeni bir ikramiye haberi daha geldi. Çalışan çalışmayan tüm emeklilere yılbaşı öncesi 5.000 TL daha ikramiye geliyor. Emekliler için güzel haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Tüm emeklilerin enflasyon karşısında rahat bir nefes alması için hükümet hazırlıklara başladı.

EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE SON DURUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada emeklilerin yükünü hafifletmek amacıyla 5.000 TL'lik ikramiye desteği vermeye karar verdiklerini duyurmuştu. Çalışmayan emekliler ikramiye ödemelerini Kasım ayında aldı ve cebine koydu. Çalışan emekliler için ikramiye ödemesine ilişkin son durumu ise AK Parti grubu paylaştı. Çalışan emekliye ikramiye verilmesi için düzenleme meclis genel kuruluna sorun oldu. Torba yasaya eklenen yeni düzenleme ile birlikte çalışan emekliler de yılbaşından önce 5000 lira ikramiye ödemesini alacak.

emekliye-yilbasi-ikramiyesi-1.jpg

EMEKLİYE YILBAŞI İKRAMİYESİ İÇİN DE ADIM ATILIYOR

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye müjdesi gelirken emekliler için yeni bir gelişme daha kulüplerde konuşulmaya başlandı. Yılbaşı öncesi hükümetin emekliye bir ikramiye müjdesi daha olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre 15 milyon emekli için yılbaşı ikramiyesi olarak 5.000 TL'lik ödeme desteği verilecek. Çalışan çalışmayan SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi tüm vatandaşların ikramiye kapsamına alınacağı iddia ediliyor. Milyonlarca emekli bu haberle heyecanlandı. Şimdi ikramiye ödemesinin yapılacağı tarih merakla bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yeni çalışmaya dair detayları aktaracağı da Gelen iddialar arasında.