Cumhurbaşkanı İmzayı Bastı! Emekliye Piyango Vurdu: Perşembe ve Cuma 15500 TL Ek Ödeme

Emekliye resmen piyango vurdu. Cumhurbaşkanı imzası ile ek ödemeler başladı. Perşembe ve cuma emeklinin IBAN numarasına 15.500 TL'lik ek ödeme yatacak.

Cumhurbaşkanı İmzayı Bastı! Emekliye Piyango Vurdu: Perşembe ve Cuma 15500 TL Ek Ödeme

Cumhurbaşkanı İmzayı Bastı! Emekliye Piyango Vurdu: Perşembe ve Cuma 15500 TL Ek Ödeme!

Türkiye'de ekonomik anlamda en zor günleri geçiren kesim emekliler oluyor. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için aldıkları Maaşlar yetersiz kalıyor. Çünkü emeklinin aldığı 10.000 TL'lik taban maaş şu anda açlık sınırının çok altında. O sebeple de milyonlarca emekli için özel destek paketleri hazırlanıyor. Emekliyi ferahlatacak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Emekliye özel ek gelir fırsatları hazırlanıyor. Milyonlarca emekli hem acil ihtiyaç kredisi kampanyaları hem de banka promosyonları ile rahat bir nefes alma fırsatı buluyor. Yeni sürpriz açıklama duyuruldu. Emekliler ek ikramiye alacak.

CUMHURBAŞKANI ONAYLI EMEKLİ KREDİSİ PAKETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile emeklilere yönelik yeni emekli kredisi paketi başladı. Emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tamirine başvuru yaparak 15500 TL'den başlayan kredi desteği olabilir. Acil ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere kamu bankaları çok düşük faiz oranı ile kredi kullandıracak. Perşembe ve cuma günü kredi başvuruları kabul edilecek. Ayrıca emeklilere başvuruları doğrultusunda aynı gün içinde onay verilecek.

EMEKLİ KREDİSİ ALMA ŞARTLARI

Peki emekli kredisi nasıl alınır? Kimler emekli kredisi alabilir? Emekli kredisi almak için emeklilerin 80 yaş altında olması gerekiyor. Zaten sadece emeklilere özel olarak düzenlenen bu Kredi paketlerinde Bunun dışında herhangi bir koşul aranmıyor. Yaş kredisini tamamlayan emekliler 15.500 TL'den başlayan özel acil kredi desteği için başvuru yapabiliyor.

CUMHURBAŞKANI ONAYLI EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır? Emekli kredisi başvurusu yapmak için T.C kimlik kartı ile birlikte Ziraat Bankası Halkbank ya da Vakıfbank şubelerine gidebilirsiniz. Aynı zamanda da başvuru işlemleri internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığı ile de yapılabiliyor. Online başvuru yapacak emeklilerin istenen detayları başvuru formuna eklemeleri gerekiyor. Hem şubelerden yaptığınız başvurular için hem de online bankacılık hizmetlerinden yaptığınız başvurular için onay Sadece 5 dakikada çıkıyor.

EMEKLİYİ FERAHLATACAK NAKİT DESTEK KAMPANYASI

Devlet bankaları tarafından emeklilere yönelik olarak düzenlenen kampanyalar kapsamında 15.500 TL'den başlayan 36 ay vadeli olarak düşük faizli acil ihtiyaç kredisi veriliyor. uzun vade seçenekleri ile verilen acil ihtiyaç kredisi kampanyasında emekliler nakit ihtiyaçlarını kolay ve hızlı bir şekilde karşılayabiliyor. Ayrıca daha önce emekli maaşları üzerinden promosyon almamış olan emekliler yine devlet bankalarına maaşlarını taşımaları durumunda Maaş promosyonu alma fırsatına da sahip oluyor. Kamu bankaları 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 5.000 TL'ye Varan promosyon veriyor.