Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 14-15-16 Mayıs’ta 25.000 TL Yatacak

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek para ödenecek. Cumhurbaşkanı onayı ile 14-15-16 Mayıs’ta hesaplara yatacak. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 14-15-16 Mayıs’ta 25.000 TL Yatacak

Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 14-15-16 Mayıs’ta 25.000 TL Yatacak!

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine ek para sürprizi geldi. Nakit sıkışıklığı yaşayan 16 milyon emekliye müjdeyi kamu bankaları duyurdu. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan verilecek ek ödeme miktarı 25.000 TL oldu. Ödeme Cumhurbaşkanı onaylı yapılacak. Ödeme tarihleri de belli oldu. Başvuru yapan emekliler hemen 14-15-16 Mayıs’ta ödeme alacak. İşte emeklilere ek ödeme ile ilgili tüm detaylar…

Emekli maaşı alanlar için sürpriz talimat Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. 3 kamu Bankasına giden talimat doğrultusunda 14-15-16 Mayıs'ta emekliye ek ödeme fırsatı sunulacak. 25.000 TL'lik ek ödemeyi verecek olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan açıklama geldi. Emekliler, 3 kamu Bankasından müracaat etmeleri durumunda nakit avans alma fırsatına sahip olacak. Kamu bankalarının nakit avans kampanyalarında tüm detaylar netleşti.

3 KAMU BANKASI EMEKLİYE SÜRPRİZ ÖDEME VERİYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterilerine sürpriz bir nakit avans duyurusunu bugün akşam saatlerinde yaptı. Emekli maaşını kamu bankalarından alan emekliler, talep etmeleri durumunda 25.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans alma fırsatına sahip olacak. Sadece emekliye özel Yapılan bu kampanya Cumhurbaşkanı talimatı ile başladı. 16 milyon emekliden aranan Tek şart ise maaşlarını kamu bankalarına taşımaları. Üstelik emekli maaşını taşıyan emekliler nakit avans fırsatının yanında Emekli promosyonu almaya daha kazanacak. Kamu bankalarının şu andaki Emekli promosyonu 12.000 TL'ye kadar yükseldi.

BAŞVURU YAPMAK ÇOK KOLAY

Kamu bankaları tarafından sunulan promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyen emekliler için başvuru yapmak çok kolay. Hem promosyon hem de nakit avans başvurunuzu mobil bankacılık uygulamaları üzerinden sadece dakikalar içinde tamamlayabilirsiniz. Üstelik nakit avans başvurusu Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank ATM'leri üzerinden de yapılabiliyor.

Emekliler için verilen faizsiz nakit avans 6 ay vadeli olarak sunuluyor ve miktar 25.000 TL olarak belirlendi. Nakit avans kampanyalarını değerlendirmek isteyenler başvurularını 31 Mayıs'a kadar yapabilir.