Cumhurbaşkanı talimat verdi! Emekliye 15 Aralık'tan itibaren 5000 TL YENİ ikramiye verilecek

Cumhurbaşkanı talimat verdi emekliye 15 Aralık'tan itibaren 5.000 TL yeni ikramiye ödemesi geliyor.

Cumhurbaşkanı talimat verdi! Emekliye 15 Aralık'tan itibaren 5000 TL YENİ ikramiye verilecek

Cumhurbaşkanı talimat verdi! Emekliye 15 Aralık'tan itibaren 5000 TL YENİ ikramiye verilecek - Emekliler için Yılın son ayında ödeme fırsatlarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşa büyük fırsat duyuruldu. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine yeni bir ikramiye müjdesi emeklilere verildi. Emekli vatandaşlar başvuru yaparak 15 Aralık'tan itibaren 5.000 TL'lik ikramiyeyi cebine koyacak. Ayrıca çalışan emekliye Cumhuriyet ikramiyesi içinde yeni bir son dakika gelişmesi var.

Aralık ayının ortalarına doğru ilerlerken emekliye yönelik kampanyalarda hız kazanmış durumda. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş için hem hükümetin verdiği ödeme müjdeleri hem de bankalardan gelen ödeme fırsatları devam ediyor. Milyonlarca emekli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir talimat daha geldi. Emeklinin sırtındaki maddi yükün hafifletilmesi için harekete geçildi 15 Aralık'tan itibaren 5.000 TL'lik yeni ikramiye ödemesi yapılacak. Tüm emeklileri ilgilendiren yeni ikramiye ödemesinin detayları da ortaya çıktı. 15.2 milyon emekliye büyük Müjde'nin Tüm detayları haberimizde…

emekliye-yeni-ikramiye-1.jpg

3 BANKADAN EMEKLİYE YENİ İKRAMİYE ÖDEMESİ

Emekliler için yeni ikramiye müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kamu bankaları tarafından verildi. 3 devlet bankası emekli maaşı alan vatandaşlara muhteşem bir jest yapıyor ve 15 Aralık tarihinden itibaren ek ödeme vermeye başlıyor. Emekliye ek ödeme kampanyası kapsamında verilecek miktar ise maaş aralığına göre değişiyor. Verilecek olan en az ödemenin 3.000 TL en fazla ödemenin ise 5000 TL olduğu bildirildi. Emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile başvuru yapmaları durumunda 3 gün içinde ödeme almaya hak kazanacak.

ÇALIŞAN EMEKLİYE DE 5000 TL İKRAMİYE GELİYOR

Emeklinin yüzünü güldürecek diğer bir haber ise yine hükümetten geldi. Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi verilip verilmeyeceği bir süredir tartışma konusuydu. Bu Tartışmalara son noktayı yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koydu. Çalışan emeklilere de ikramiye verilmesi için harekete geçildi hazırlanan yasa teklifi TBMM genel kuruluna sunuldu. Çalışan emeklilere 5.000 TL ikramiye verilmesi için Genel kuruldan karar çıkması doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile resmi gazetede yayınlanacak. Çalışan emekliye ikramiye ödemesinin ise 15 Aralık'tan itibaren yapılacağı konuşuluyor.

emekliye-yeni-ikramiye-2.jpg

EMEKLİLERE MÜJDELER PEŞ PEŞE GELİYOR

Emekli maaşı alanlara yönelik müjdeler peş peşe geliyor. Yılın son günleri yaklaşırken emekliler için yapılacak olan ödemelerin miktarı da her geçen gün artıyor. Çünkü yılbaşında emekliye ciddi bir maaş artışı yapılacak. Ocak ayında %50 oranında zam beklenen emeklilere bankalarında daha yüksek promosyon tekliflerinde bulunacağı konuşuluyor. Bankaların vermesi beklenen promosyon miktarlarının yılbaşından itibaren 10.000 TL'den başlayacağı da Gelen iddialar arasında yer alıyor.