Denizbank’tan tek SMS’le hızlı kredi! 10 bin liranızı uygun faizle hemen alın! İşte yapmanız gerekenler…

Denizbank, yeni bir bireysel kredi kampanyası duyurdu. Bu özel kampanya size finansal ihtiyaçlarınızı karşılama ve gerçek finansal özgürlüğü deneyimleme fırsatı sunacak. İşte detaylar.

Denizbank’tan tek SMS’le hızlı kredi! 10 bin liranızı uygun faizle hemen alın! İşte yapmanız gerekenler…

Denizbank, müşterilerinin finansal yolculuğunuzu mümkün olduğunca sorunsuz ve verimli hale getirmeye çalışıyor. Bankanın bireysel kredi kampanyası ile hayallerinizi güvence altına almak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. İşte bankanın faiz ve maliyet oranları.

Denizbank'ın 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile artık isteklerinizi ertelemeden acil finansal ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmanın kolay ve sorunsuz bir yolu olan Cebimdeki Kredi ile tanışın. Bankada uzun süre beklemeye ve evrak yığınlarına elveda deyin. İşte detaylar.

SMS İLE BAŞVURUN

Banka ziyaretlerinden kaçınmanın rahatlığını tercih edenler için, cep telefonunuzdan SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunmayı mümkün hale getirdik. Sadece T.C. kimlik numaranızı 3280'e göndererek, ardından "kredim" kelimesini ve bir boşluk bırakarak başvurunuzu hızlıca tamamlayabilirsiniz. Özel ekibimizin başvurunuzu aynı gün içinde değerlendireceğinden ve onaylandıktan sonra kredi tutarının derhal hesabınıza yatırılarak kullanıma hazır hale getirileceğinden emin olabilirsiniz.

5 DAKİKADA ONAY!

Cebimdeki Kredi ile artık şubeye adımınızı bile atmadan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Cep telefonunuzdan SMS ile kısa bir mesaj gönderin ve kredi sonucunuzu ve onay durumunuzu 5 dakika içinde alın.

DenizBank, 36 aya varan vadelerle ödeme yapma esnekliği sunuyor. İhtiyaç kredisi kategorisinde yer alan DenizBank cebimde kredisinin faiz oranları, kredi vadesine ve Findeks Kredi Notunuza göre değişiklik göstermektedir. Kredi tutarının binde 5'i oranında kredi tahsis ücreti, kredi vadesinin başında bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilir.

DENİZBANK HIZLI KREDİ FAİZ ORANLARI

nakit-ihtiyaci-olanlara-denizbanktan-faizsiz-10-bin-tl-kampanya-sartlari-aciklandi-izx3-jpg.webp

Kredi Tutarı (TL) : 10.000 TL

Vade (Ay): 24

Faiz: Yüzde 3,73

Aylık taksit: 1.118,67 TL

Kredi Tutarı (TL) : 10.000 TL

Vade (Ay): 12

Faiz: Yüzde 4.10

Aylık taksit: 748,15 TL

Kredi Tutarı (TL) : 10.000 TL

Vade (Ay): 36

Faiz: Yüzde 4.10

Aylık taksit: 630,18 TL