Dolar sahipleri dikkat! Büyük ters köşe geliyor, Doların selası o tarihte okunacak

Dolar sahipleri için son dakika uyarısı geldi. Dolar ve altında büyük ters köşe geliyor. Doların selası O tarihte okunacak.

Dolar sahipleri dikkat! Büyük ters köşe geliyor, Doların selası o tarihte okunacak

Selçuk Geçer altın ve dolar yorumu son dakika gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı Dolar tahminleri ve altın yorumları ile çok konuşulan isimlerden olan Selçuk Geçer, büyük ters köşe için uyarılarda bulundu. Altın ve dolar sahipleri aman dikkat. Doların selası o tarihten itibaren okunacak. Peki 2023 yıl sonu altın tahminleri ne kadar olacak? 2024 Dolar kuru beklentisi kaç TL?

Dolar ve altın fiyatları, yatırımcı ve vatandaşların gündeminden düşmüyor. Türkiye'nin ekonomik gelişmeleri ve küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler yatırım araçlarını etkilemeyi sürdürürken vatandaşın yatırım tercihi de sık sık değişiyor. Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın yorumları ile Yine dikkat çeken isimlerden oldu. Dolar kuru beklentisi ile ilgili konuşan Selçuk Geçer, büyük ters köşe konusunda vatandaşları uyardı. Peki Dolar düşecek mi Yoksa çıkacak mı? Altın fiyatları ne olacak? Selçuk Geçer altın ve dolar yorumları haberimizde…

SELÇUK GEÇER'DEN BÜYÜK TERS KÖŞE UYARISI

Selçuk Geçer son dakika dolar ve altın yorumları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ünlü Ekonomist yaptığı son paylaşımda Türkiye'nin dış ticaret açığına dikkat çekti. Şu anda Dış ticaret açığının 100.4 milyar dolara ulaştığını ve yılın bitmesine daha 2 ay olduğunu hatırlatan Selçuk Geçer, altın ve doların bu durumda düşmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. Seçime kadar bir dengenin görülmesinin mümkün olabileceğini söyleyen Selçuk Geçer, sonrasında ise piyasaların durumunun belirsiz olduğunu vurguladı.

selcuk-gecer-2.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR YORUMLARI

2024 Dolar kuru tahminini de açıklayan Selçuk Geçer, dolar kurunun enflasyona bağlı olarak 60 65 TL aralığına çıkabileceğini söyledi. Hükümetin enflasyon baskısını azaltmak için Dolar kurunu 45 TL civarında dengelemeyi planladığını da belirten Ekonomist, Yeni yılda 45 TL'nin görüleceğini ve sonrasında da dolarda hızlı yükselişin devam edeceğini dile getirdi.

DOLAR KURU 2024'TE 45 TL OLACAK

Ekonomist Selçuk Geçer hükümetin açıklamalarından yola çıkarak dolar kurunun 2024'ün ilk yarısında 45 TL seviyelerini göreceğini duyurdu. Dolarda daha da büyük artış olacağına dikkat çeken ekonomik, 2 yarıdan itibaren yani seçim sonrasında dolar kurunun 60 65 TL seviyelerine kadar yükselmesini beklediğini dile getirdi. Altın fiyatları için de yeni yılda yükselişin söz konusu olacağını belirten ekonomi Selçuk Geçer, artık düşüş beklemenin çok saçma olduğunu belirterek Bundan sonra sık sık yükselişlerden konuşulacağını söyledi.