Dolarda kızılca kıyamet kopacak! 1 Dolar bir gecede ansızın 16 TL birden yükselecek

Dolar kuru son dakika gelişmesi… Uzman isim duyurdu, elinde doları olanlar sevinecek, dolar borcu olanlar yıkılacak. Dolarda kıyamet günü yaklaştı.

Dolarda kızılca kıyamet kopacak! 1 Dolar bir gecede ansızın 16 TL birden yükselecek

Dolar borcu olanlar için kötü haberi Ekonomist Selçuk Geçer duyurdu. Dolarda Kızılca Kıyametin kopacağı tarih yaklaştı. Elinde doları olanlar bu habere çok sevinecek ama dolar borcu olanlar da bir o kadar yıkılacak. Çünkü dolar kuru bir gecede ansızın 16 TL birden yükselecek. Peki dolar alınmalı mı yoksa satılmalı mı? Selçuk Geçer dolar yorumları ve detaylar haberimizde…

Elinde doları olanları sevindirecek dolar borcu olanları üzecek Haber ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Sosyal medya hesabından ve youtube kanalından dolar kuruna ilişkin yeni yorumlarını paylaşan ekonomist, 2024 itibariyle dolar borcu olanların Karalar bağlayacağını söyledi. Yerel seçimleri işaret eden Selçuk Geçer, seçimin ardından 1 dolar da 16 TL birden artış gözleneceğini dile getirdi. Dedi 2024'te Dolar kuru ne kadar olacak?

selcuk-gecer-1.jpg

DOLAR KURU 2024'TE REKOR KIRACAK

Dolar yorumları ile sık sık konuşulan isimlerden olan Selçuk Geçer, youtube kanalından yeni yorumlarını paylaştı. Elinde doları olanları tutmaları konusunda uyaran ekonomist, Dolar borcu olanları ise bir an önce kapatmaya davet etti. 2024 yılının başlaması ile birlikte dolar kurunda büyük sıçramanın başlayacağını da söyleyen Selçuk Geçer, ilk etapta dolar kurunun 30 TL sınırını aşacağını belirtti.

selcuk-gecer-2.jpg

SEÇİM SONRASI YENİ REKORLAR GELECEK

Selçuk Geçer, açıklamasında yerel seçimlerin sonrasını işaret etti. Seçimlerin ardından dolar kurunda daha büyük rekorların geleceğini de sözlerine ekleyen Selçuk Geçer, 2024 yılının ikinci yarısından itibaren beklentisinin 45 TL olduğunu ifade etti. Elinde doları olanların patlaması gerektiğini vurgulayan ekonomik, dolar borcu olanların ise yerel seçimlere kadar borçlarını kapatmalarında fayda olacağını söyledi.

Yerel seçimlere kadar hükümetin Dolar kurunu baskılamasının devam edeceğini belirten ekonomist, buna rağmen 2024 yılından itibaren 30 TL'yi konuşacağımızı söyledi. Vatandaşların Dolar düşecek diyenlere de aldanmaması gerektiğini belirten ünlü Ekonomist, o sebeple borcu olanların bu durumdan kurtulmak için harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.