Dört gözle bekleniyordu! Emekliye 5000 TL ikramiye SON DAKİKA gelişmesi açıklandı

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye son dakika gelişmesi. Günlerdir bekleniyordu açıklama Nihayet geldi.

Dört gözle bekleniyordu! Emekliye 5000 TL ikramiye SON DAKİKA gelişmesi açıklandı

Son dakika… 5000 TL emekli ikramiyesi için yeni gelişmeler Milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Cumhuriyet ikramiyesi Kasım ayının ilk yarısında çalışmayan emeklilere ödenmişti. Bir süredir çalışan emekliler için de ikramiye talebi bulunuyordu. Beklenen ikramiye müjdesi Nihayet geldi. Çalışan emekliye 5000 TL emekli ikramiyesi için görüşmeler başladı. Son dakika haberine göre 4 milyon 688 bin 945 emekli ikramiye ödemesi alacak.

Çalışan emekliye 5000 lira ikramiye ödemesi için geri sayım devam ediyor. Çalışmayan emeklilere verilen ancak bir süredir çalışan Emeklilerin de talep ettiği ikramiye ödemesine ilişkin AK Parti'den önemli açıklama Geçtiğimiz günlerde gelmişti. Ak Parti grup başkanı yaptığı açıklamada çalışan emekliye ikramiye ödemesi verilmesi için yasa teklifinin meclis genel kuruluna sunulduğunu duyurmuştu. Yeni ikramiye ödemesi için son dakika gelişmesi yaşandı. Nihayet TBMM'de görüşmeler başladı. Peki çalışan emekliye ikramiye ne zaman verilecek?

5000-lira-ikramiye-1.jpg

5000 LİRA EMEKLİ İKRAMİYESİ MÜJDESİ VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada çalışmayan emeklilere 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi yapılacağını bildirmişti. Cumhuriyet ikramiyesi müjdesinin gelmesi ile beraber Kasım ayının ilk yarısında çalışmayan emekliler ödemelerini aldı. Ancak Yapılan bu ödemelerden çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan emekliler ve daha önce tasfiye başvurusu yapılmış olmasına rağmen hala şirketi tasfiye edilmemiş olan emekliler faydalanamadı. Bu sebeple bir süredir çalışan emekliye de 5.000 TL ikramiye verilmesi için talepler vardı.

5000-lira-ikramiye-2.jpg

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 LİRA İKRAMİYE GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Ak Parti Milletvekilleri tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre TBMM'de çalışan emekliye 5.000 TL ikramiye verilmesini öngören yasa teklifinin görüşmelerine başlandı. Görüşmelerin bugün sonuçlanması ve ₺5.000 ikramiye ödemesinin resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Böylece 5 milyona yakın çalışan emekli de Cumhuriyet ikramiyesi ödemesinden faydalanmış olacak.