Elektrik ve Doğalgaz için MÜJDE Bakan Bayraktar’dan geldi Mayıs ayında ZAM…

Nisan ayının sonuna yaklaşırken Mayıs ayını karşılamaya az bir sürenin kaldığı günlerde gözler Mayıs ayı elektrik ve doğalgaz zammına çevrildi. Yeni ayda elektrik ve doğalgaza zam olacak mı sorusuna yanıt aranıyor.

Elektrik ve Doğalgaz için MÜJDE Bakan Bayraktar’dan geldi Mayıs ayında ZAM…

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına Mayıs ayında zam gelecek mi, elektrik ve doğalgaz Mayıs ayında artacak mı, zam var mı gibi sorular gündemdeki yerini koruyor. 2024 elektrik ve doğalgaz zammı ile ilgili tüm detaylar araştırılırken konuyla ilgili sevindiren açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan geldi. Bakan Bayraktar, Mayıs ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacağını açıkladı. İşte Bakan Bayraktar’ın elektrik ve doğalgaz zammıyla ilgili yaptığı bilgilendirme ve tüm detaylar…

MAYIS AYINDA ZAM YOK

Mayıs ayını karşılamaya hazırlanırken vatandaşın gözü ve kulağı elektrik ve doğal gaz zammına çevrildi. Mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında artış olacak mı, yeni ayda elektrik ve doğalgaza zam var mı, yok mu soruları gündemde yer almaya devam ederken bu soruya yanıt Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan geldi. Bakan Bayraktar, elektrik ve doğalgaz faturalarına Mayıs ayında herhangi bir zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili yaptığı açıklamada, Nisan ayında da zam yapılmadığını hatırlattı ve Mayıs ayında da zam beklentisi gözükmediğini söyledi.

elektrik-ve-dogalgaz-icin-mujde-bakan-bayraktar-dan-geldi-mayis-ayinda-zam.jpg

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FİYATLARINA YENİ AYDA ZAM VAR MI?

Konuk olduğu canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve yaklaşan Mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında bir artış olup olmayacağından bahseden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Mayıs 2024’te elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi ve ‘Mayıs’ta da zam beklentisi gözükmüyor ama piyasadaki durumlara göre bunları değerlendireceğiz.’ dedi.