Emekli bayram ikramiyesi için bayram ettirecek MÜJDE geldi! Bakan Işıkhan ZAM sinyalini verdi

Ocak ayının başından memur ve emeklilerin maaşlarında artış olmuş ve yeni zamla birlikte maaşlar güncellenmişti. Emekli maaşları gündemi konuşulmaya devam ederken milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren açıklama Bakan Işıkhan’dan geldi.

Emekli bayram ikramiyesi için bayram ettirecek MÜJDE geldi! Bakan Işıkhan ZAM sinyalini verdi

Yılbaşından bu yana maaş artışlarıyla gündemde olan emekli vatandaşlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan güzel bir haber geldi. Konuk olduğu canlı yayında emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili yaptığı açıklamayla yüzleri güldüren Bakan Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebini dile getirdi ve ‘Bu adımları atmaya hazırız’ diyerek bayram ikramiyelerine zam sinyalini verdi. İşte Çlaışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın o açıklaması ve merak edilen tüm detaylar…

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM SİNYALİ

Konuk olduğu canlı yayında emekli bayrak ikramiyeleri ile ilgili talepleri dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren çok önemli açıklamalara yer verdi. Gündeme dair soruları yanıtlayan Bakan Işıkhan, milyonlarca emeklinin taleplerinden biri olan bayram ikramiyelerinin artışı konusunda zam sinyalini verdi.

emekli-bayram-ikramiyesi-icin-bayram-ettirecek-mujde-geldi-bakan-isikhan-zam-sinyalini-verdi.jpg

GEREKLİ DEĞERLENDİRMELER YAPILIYOR

NTV canlı yayınına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşlarına yapılan düzenlemeler ve emekli vatandaşların taleplerini de değerlendirdi. Emeklilerden gelen taleplerin değerlendirildiğini söyleyen Işıkhan, onlardan gelen talep ve ihtiyaçların önceliklendirildiğini belirtti ve ‘Cumhurbaşkanımızın emeklilere olan teveccühü malum. Emeklilerimizin talep ve ihtiyaçlarını önceliklendiriyoruz. Emeklilerimiz müsterih olsun. Gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşüp gerekli çalışmaları yaparız bu adımları atarız.’ dedi.

emekli-bayram-ikramiyesi-icin-bayram-ettirecek-mujde-geldi-bakan-isikhan-zam-sinyalini-verdi-001.jpg

BAKAN IŞIKHAN: BU ADIMLARI ATMAYA HAZIRIZ

Emekli vatandaşların bayram ikramiyesi taleplerine değinen ve emeklilerin taleplerinin önemine vurgu yapan Bakan Vedat Işıkhan, ‘Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var. Bu adımları atmaya hazırız.’ ifadeleriyle milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı. Bakan Işıkhan’ın bu açıklamalarından sonra emekli bayram ikramiyelerine zam gelebilir yorumları yapılmaya başlandı. Emekliler, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda olmak üzere yılda 2 kez bayram ikramiyesi ödemesi alıyor.