Emekli maaşını o bankadan alanlara ballı kaymak müjde! 17-28 Aralık arası ekstra 1 maaş daha yatıyor

O bankadan emekli maaşı alanlara ballı kaymak müjde geldi. 15 Aralık tarihinden itibaren ATM'den emekli maaşı çeken vatandaşa 1 maaş ikramiye gibi ek ödeme yapılacak.

Emekli maaşını o bankadan alanlara ballı kaymak müjde! 17-28 Aralık arası ekstra 1 maaş daha yatıyor

Emekli maaşı alanlar için yeni ek ödemeler aralık ayı sonuna kadar sürecek. Bankalar bu konuda peş peşe duyuruları ile emekli maaşı alan vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türkiye'de emekli müşterisi en çok olan bankalardan biri olan Ziraat Bankası da yeni ek ödeme için açıklamayı Sabah saatlerinde yapmıştı. Ziraat Bankası müşterisi olan ve emekli maaşını ATM'den çeken emeklilere bir maaş ikramiye gibi ek ödeme geliyor. Ziraat Bankası'nın yeni ek ödeme kampanyasına ilişkin detaylar netleşti.

Ziraat Bankası müşterisi olan emekliler için yeni jestler gelmeye devam ediyor. Emekli müşterisi hayırlısı son derece fazla olan ve emeklilere her daim cazip fırsatlar sunan Ziraat Bankası, bu defa yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Aralık ayına Özel Yeni emekli promosyonu kampanyası düzenleyen banka, emeklinin yüzünü güldürecek 2 yeni duyuru yaptı. Ziraat Bankası'na maaşını taşıyan emekliler hem ekstra maaş gibi bir ödeme hem de düşük faizle emekli kredisi kullanma fırsatı yakalıyor. Ziraat Bankası'nın yeni emekli kampanyalarına dair merak edilenler haberimizde…

ziraat-bankasi-ikramiye-1.jpg

ZİRAAT BANKASI 1 MAAŞ EK İKRAMİYE VERİYOR

Emekli maaşı alanlar için Bankaların emekli promosyonu imkanları son derece önemli. 7500 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere bankalar tarafından önemli fırsatlar sunuluyor. Emekliye promosyon fırsatı sunan bankalardan biri de Ziraat Bankası. Emekliye özel promosyon kampanyaları yapan Ziraat Bankası 5000 TL'ye kadar ek ödeme veriyor. Aralık ayında emekliler adeta 13. Maaşı Ziraat Bankası'ndan almış gibi oluyor.

Ziraat Bankası'nın emekli için aradığı tek bir şart var. Emekli promosyonu almak isteyenlerin maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Bu taahhüdü veren emekliler imzayı atar atmaz ATM'den bir maaş ikramiye ödemesini alabiliyor.

EMEKLİYE ÖZEL YENİ KREDİ PAKETİ

Ziraat Bankası'nın emekliler için diğer bir kampanyası ise emekliye özel yeni Kredi paketi oldu. SSK Bağ kurma memur emeklisi EYT emeklisi vatandaşlar acil Nakit paraya ihtiyaç duymaları halinde Ziraat Bankası'na başvuru yaparak emekli kredisini kullanabiliyor. Ziraat Bankası'nın yeni emekli kredisinde üst limit 50.000 TL olarak belirlendi ancak 24 ay vadeli kredi kullanmak isteyenler 100.000 TL'ye kadar başvuru yapabiliyor.

ziraat-bankasi-ikramiye-2.jpg

ZİRAAT BANKASI'NIN KAMPANYALARI 31 ARALIK'TA SONA ERİYOR

Ziraat Bankası'ndan Emekli promosyonu ve düşük faizle emekli kredisi kullanmak isteyenlerin son olarak 31 Aralık tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. O sebeple süresi içinde başvuru yapan emekliler hem ek ödeme alacak hem de düşük faizli kredi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarını karşılama şansı elde edecek.