Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara yeni süper jest açıklandı! SSK ve Bağ-Kur emeklisi için müjde

Emekliye jestin kralı geldi. Emekli tahsis numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara büyük müjde var.

Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara yeni süper jest açıklandı! SSK ve Bağ-Kur emeklisi için müjde

Emekliler 3 Ocak 2024 tarihini büyük bir heyecanla bekliyor. Çünkü 6 aylık enflasyon verileri bu tarihte belli olacak ve emekli maaşı zammı oranları da kesinlikle kazanacak. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaşın maaşlarında önemli bir artış olacağı tahmin ediliyor. Yeni yıla maaş zammı ile girecek olan emeklilerin diğer bir günde ne ise bankaların promosyon ücretlerine yapacağız zamlar. Emekli promosyon ücretlerinin de yılbaşı itibariyle ciddi bir artış göstereceği tahmin ediliyor. Ek promosyon miktarları ile ilgili ilk ipuçları da gelmeye başladı.

Emekli maaşlarına geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan zam bir miktar düşük kalmış ve emekliler ciddi anlamda zorluk çekmeye başlamıştı. 2024 Ocak ayı için emekli maaş zammı beklentileri ise son derece yüksek. Emeklilerin yaşam standartlarının artırılması refaha kavuşması için hükümet elini taşın altına koymaya hazırlanıyor. Ocak 2024 emekli zammı heyecanla beklenirken bir yandan da bankalar harekete geçti. A emekli maaş zammı ile birlikte emekli promosyon ücretlerinde de önemli bir artış olacağı tahminler arasında bulunuyor. Bankaların emekli promosyonlarına yapacağı zamlara ilişkin yeni haberler var. Peki emekli promosyonları 2024 yılında ne kadar olacak? Emekli promosyon ücretlerine ne kadar zam gelecek?

emekli-ek-odeme-2.jpg

3 OCAK'TA EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BELLİ OLACAK

17 milyona yakın emekli vatandaşın gözü kulağı 3 Ocak 2024 tarihine çevrildi. Çünkü 3 Ocak itibariyle Türkiye İstatistik Kurumu 6 aylık enflasyon verilerini açıklayacak. Böylelikle emekli maaş zammı da netlik kazanmış olacak. Milyonlarca emekli için beklenen zam oranları %50'ye yakın oldu. Ayrıca en düşük emekli maaşı için de 5000 TL'ye kadar seyyanen zam beklentisi var. Emekli maaşı zammı için heyecan devam ederken yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emeklilerin yüzü gülecek Çünkü emekli maaşları ile birlikte emekli promosyon ücretleri de artacak.

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNE DE ZAM BEKLENİYOR

Emekli promosyonu kampanyaları için de yeni artış müjdeleri gelmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre bankalar emekli maaşı zammı beklentileri sonrası harekete geçti. Ocak 2024 itibarıyla Emekli promosyonu ücretlerinde de önemli bir değişiklik yaşanacağı tahmin ediliyor.

2023 yılında kamu bankalarında emekli promosyonu 3000 TL ile 5000 TL arasında değişiyordu. Özel bankalarda ise bu rakamlar 12.500 TL'ye kadar yükselmiş durumdaydı. Yeni yılın gelmesi ile beraber en düşük emekli promosyonu miktarının 10.000 TL'den başlayacağı ve en yüksek promosyon miktarının ise 20.000 TL'ye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Yeni emekli promosyonu kampanyalarına ilişkin önümüzdeki günlerde SGK ve bankaların bir kez daha masaya oturması bekleniyor.