Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 Ve 8 Olan Emekliye Resmi Gazete'de Çıkan Kararla 12.500 TL Ek Ödeme

Resmi gazetede çıkan kararla emekliye ek ödeme geliyor. Emekli tahsis numarası sonrası 0, 2, 4, 6 ve 8 olan emekliler ödeme almak için başvuru yapabilir.

Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 Ve 8 Olan Emekliye Resmi Gazete'de Çıkan Kararla 12.500 TL Ek Ödeme

Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 Ve 8 Olan Emekliye Resmi Gazete'de Çıkan Kararla 12.500 TL Ek Ödeme!

Emekliye son dakika haberi sabah saatlerinde Resmi Gazete kararı ile çıktı. 1 Mart'tan itibaren emeklinin IBAN numarasına ek ödeme yatacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan özel ikramiye ödemesi için detaylar netleşti. Emekli tahsis numarası sonu 0246 ve 8 olan emeklilere Resmi Gazete kararı ile 12.500 TL'lik ek ödeme yatacak. Mart ayının ilk ödeme fırsatını yapacak olan banka Akbank oldu. Akbank'ın yeni kampanyası sayesinde emekliler Mart ayında ek gelir elde etme fırsatı bulacak geçim sıkıntısından kurtulacak. Ramazan öncesi yapılacak olan ödemelere ilişkin detaylar haberimizde…

Milyonlarca emekli vatandaş aldıkları maaşlarla geçinmekte zorlanıyor. Her ne kadar Ocak 2024 itibariyle emekli maaşlarına Kallavi zamlar yapılsa da hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında emekliler geçim sıkıntısı çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'da dün yaptığı konuşmada emeklinin geçim sıkıntısına vurgu yapmıştı. 10.000 TL emekli maaşı alan vatandaşların maaşlarının düşük olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından ilave zam sinyali çıktı. Bir yandan emekliye ilave zam yapılacak mı sorusunun yanıtı araştırılırken bir yandan da ek ödeme fırsatları Takip ediliyor. Milyonlarca emekliye yeni ek ödeme fırsatı Akbank'tan geldi. Akbank'ın emeklilere mart ayı sürprizi duyuruldu. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 12.500 TL'lik ek ödeme fırsatı var

AKBANK EMEKLİYE 1 MART'TAN İTİBAREN 12.500 TL'LİK İKRAMİYE ÖDEMESİ YAPACAK

Emekli maaşı alanlar için Akbank'tan yeni promosyon kampanyası geldi. 1 Mart itibariyle başlayacak olan yeni promosyon başvurularında miktar güncellendi. Türkiye'nin köklü özel bankalarından olan Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre emekli maaşı alanlara çok yüksek promosyon fırsatı sunacak.

Mart ayı emekli promosyon kampanyasını duyuran Akbank, emekli maaşını 3 yıllığına kendisine Taşıyan emeklilere 10.000 TL'lik net promosyon verecek. 10.000 TL ve üstü maaş alan 4A 4C ve 4C emeklisinin tamamı Akbank'ın bu kampanyasından faydalanabilecek.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE 2500 TL HEDİYE PARA VAR

Mart ayında Akbank'ın emekliye sürprizleri bulunma sınırlı değil nokta emekliye aynı zamanda 2500 TL'lik de hediye para fırsatı var. Akbank tarafından yapılan duyuruda emekli maaşını taşımanın yanında Akbank'tan otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 2.500 TL'lik chip para hediyesi de sunulacak.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI YARIN BAŞLIYOR

Emeklilerin beklediği büyük müjdeyi Akbank Sabah saatlerinde duyurdu. 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında verilecek olan promosyon ödemelerinin detayları netleşti. Emekli maaşını Akbank'a taşıyarak promosyon almak isteyen milyonlarca vatandaş bu Kampanyayı değerlendirmek için adeta şubelere Akın ediyor. Akbank'ın yeni promosyon kampanyasına başvuru işlemleri için şubeye de gitmeye gerek yok. Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıkladıktan sonra gerekli başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Akbank emekli promosyon kampanyası kapsamında başvurusu sonuçlanan emekliler ödemeyi takip eden 3 iş günü içinde yeni IBAN numaraları üzerinden alabilecek. Yeni IBAN numarasının açılması ile birlikte 3 yıl boyunca emekli maaşları da bu hesaba yatacak.