Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 Olanlara BALLI KAYMAK Ödeme 1 Mart'ta Başlıyor

Emekli tahsis numarası sonu 0,2,4,6 ve 8 olanlara büyük müjde verildi. Son dakika duyurusu az önce yapıldı. 1 Mart'ta büyük ödeme başlıyor.

Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 Olanlara BALLI KAYMAK Ödeme 1 Mart'ta Başlıyor

Emekli Tahsis Numarası Sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 Olanlara BALLI KAYMAK Ödeme 1 Mart'ta Başlıyor!

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için Şubat ayı ödemelerinde artık son günler başladı. Emekliler şimdiden gözünü Mart ayındaki ödeme fırsatlarına çevirdi. Emeklilere devletin sağladığı ikramiye ödemelerinin yanı sıra bankalardan da büyük ikramiye fırsatları geliyor. Öyle ki ödemeler 15.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Üstelik Mart ayında Bankaların emekli promosyon kampanyalarını bir kez daha güncellemesi ve arttırması bekleniyor. Şimdiden peş peşe duyurular yapılmaya başlandı. Emekli tahsis numarası sonuna kadar öyle ki ballı kaymak fırsat belli oldu. 1 Mart'ta emekliye büyük ödeme başlıyor.

Milyonlarca emekli vatandaş, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken hükümetten ilave zam müjdelerini bekliyor. Emekli maaşlarına ek artış yapılacağı yönünde iddialar Son günlerde çok konuşuluyor. Bir yandan emekli Bayram ikramiyelerinin de artacağı öne sürülüyor. Konu ile ilgili henüz hükümetten Kesin ve net bir açıklama yapılmadan ancak mart ayı ödemeleri belli olmaya başladı. Emeklilere Mart ayında bankalardan Ballı kaymak fırsatlar var. 4A 4B 4c emeklisi ile dul ve yetim aylığı alanlar için verilen emekli promosyon kampanyalarında güncellemeler başladı. Peki Mart ayında Emekliye ne kadar promosyon verilecek? Emekli promosyon ücretlerine zam gelecek mi?

1 MART'TAN İTİBAREN EMEKLİYE REKOR ÖDEMELER GELİYOR

Emekli tahsis numarası sonuna göre 1 Mart tarihinden itibaren emeklilere rekor ödemeler geliyor. Hem devlet tarafından sağlanacak olan ödemeler hem de bankalar tarafından verilecek emekli promosyonları özellikle bayram öncesi emekliliği Bayram ettirecek. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için ek ödeme miktarları ve detaylar belli oldu. Konu ile ilgili özellikle 2 bankadan açıklama var.

EMEKLİ TAHSİS NUMARASI SONUNA GÖRE 15.000 TL ÖDEME

ING Bank ve Türkiye Finans sabah saatlerinde Mart ayına özel açıklama yaparak emekliyi sevindirdi. Emekli maaşı alanlar için verilecek olan promosyon fırsatları arttırıldı. 10.000 TL ve üstte emekli maaşı alanlar 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında 2 bankaya başvuru yaparak en az 15.000 TL'lik destek ödemesi olabilecek. Tek şart emekli maaşını 3 yıllığına bu bankalardan birine taşıyarak promosyon taahhüdünde bulunmak. Bunun dışında herhangi bir koşul aranmıyor.

NAKİTE İHTİYACI OLAN EMEKLİYE ÖZEL KREDİ PAKETLERİ

Ayrıca Mart ayına özel emekli kredi paketleri de duyurulmaya başlandı. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için bankalar özel kredi fırsatları hazırlıyor ve en düşük faiz oranlarına uyguluyor. Emekli maaşı alanlar mart ayı boyunca seçtikleri bankalara başvuru yaparak düşük faizli emekli kredisi kullanmak fırsatına sahip oluyor. 36 ay vadeli emekli kredisi 50.000 TL limitli olarak veriliyor.