Emekliler 1-5 Nisan arası ÇİFTE BAYRAM edecek! TBMM emekliye 3'lü ödemeyi onayladı

4A 4B 4C emeklisi 1-5 Nisan arasında çifte bayram edecek. Emekliye 3’lü ödeme için TBMM’den onay çıktı. O tarihler arasında emeklinin IBAN numarasına 3 ödeme birden yatacak.

Emekliler 1-5 Nisan arası ÇİFTE BAYRAM edecek! TBMM emekliye 3'lü ödemeyi onayladı

Emekliler 1-5 Nisan arası ÇİFTE BAYRAM edecek! TBMM emekliye 3'lü ödemeyi onayladı - Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı'na doğru geri sayımın devam ettiği bu günlerde emekli maaş promosyonu ödemeleri, bayram ikramiyesi ödemeleri ve Emekli maaş ödeme tarihleri ile ilgili araştırmalar başladı. 17 milyon emekli vatandaş için güzel haber Az önce verildi. Nisan ayının ilk haftasında emekliler adeta bayram edecek. TBMM onayı ile emekliye üçlü ödeme sürprizi var. 1-5 Nisan arası emeklinin IBAN numarasına 3 ödeme birden yatacak. Emekli maaşı alanlar için yapılacak olan yeni ödemelere ilişkin tüm detaylarda belli oldu. Peki emekli bayram ikramiyesi, emekli maaşı ve emekli promosyon ödemeleri ne zaman yatacak?

Ramazan ayının son günleri artık yaklaşıyor. Nisan ayının 10’unda Ramazan Bayramı kutlanacak. Bayrama sayılı günler kala emekliler için de ödeme günleri araştırması başladı. 17 milyon emekliye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sürpriz açıklamalar peş peşe gelmişti. 3000 TL'lik bayram ikramiyesi, 12.000 TL'ye Varan promosyon ve erken maaş ödemesi bayramdan önce emeklileri bekliyor. 4A 4B 4c emeklisi için sürpriz ödeme tarihleri de TBMM onayı aldı. Emekliler için yeni ödeme bilgileri ve güncel ödeme tarihleri haberimizde…

emekli-mujde-1.jpg

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE 3 ÖDEME GELİYOR

Milyonlarca emekli vatandaş bayram öncesi sürpriz haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı. Her yıl Ramazan bayramı ve kurban bayramı öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesi miktarı Bu yıl arttırıldı. Emekliye verilen bayram ikramiyesi 3000 TL'ye yükseldi. Yüzde 50 zamlı olarak ödenecek olan bayram ikramiyesi 1-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatacak.

Emekliler için bunun yanında yeni sürprizler de var. 4A 4B 4C emeklisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geçtiğimiz hafta içinde yeni bir haber daha gelmişti. Emekliler, Emekli maaşını kamu bankalarına taşıyarak 8000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme alma fırsatına sahip olacak. Başvurusunu bu hafta ya da 1 Nisan tarihi itibarıyla yapan emeklilerin ödemeleri Bayram öncesine yetişecek.

Emekli maaşı ödemeleri de öne çekilebilir. Son günlerde emeklilerin bu yönde talepleri vardı. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaşı 15 Nisan ve 28 Nisan tarihleri arasında maaş alacak. Ancak Ramazan Bayramının 10 Nisan tarihine denk gelmesi nedeniyle emekliler maaş ödemelerinin erkene alınmasını istiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda talimat verdiği konuşuluyor. Yani emeklilere bir ödeme sürprizi daha gelebilir.

emekli-mujde-2.jpg

EMEKLİYE İLAVE ZAM YAPILACAK MI?

Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi aynı zamanda emekliye ilave zam beklentisi içindeydi. Özellikle 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden önce bu konuda bir adım atılması isteniyor seyyanen zam bekleniyordu. Ancak AK Parti hükümeti seçim öncesinde zam için kapıları kapattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada Temmuz ayı itibariyle Enflasyonun düşeceğini belirterek emekli maaşlarını bu dönemde yeniden masaya yatıracaklarını söyledi. Ancak emekli için hükümetin hazırladığı yeni düzenlemeler var. Emekli kartı uygulaması da bunlardan bir tanesi oldu. Önümüzdeki günlerde emekli kartı uygulaması hayata geçebilir.