Emekliler 11-14 Aralık arası SÜPER ödeme ile bayram edecek! Tamı tamına 20.000 TL şipşak yatacak

Tüm emeklilere süper ödeme müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile geldi. Emeklilerin IBAN numarasına 11-14 Aralık arası 20.000 TL şipşak ödeme yatacak.

Emekliler 11-14 Aralık arası SÜPER ödeme ile bayram edecek! Tamı tamına 20.000 TL şipşak yatacak

Emekliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen talimatla adeta sevinçten havalara uçacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden istisnası tüm emeklilere 20.000 TL şipşak ödeme müjdesi verildi. Ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatacak, banka şubesine gitmeye gerek olmadan anında hesaplara geçecek. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a verilen yetki doğrultusunda emeklinin yüzü gülecek. Emekliye süper ödeme ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Emeklilere özel nakit destek ödemeleri son günlerin takip edilen ödemeleri arasında yer alıyor. Çünkü yıl sonu yaklaştıkça vatandaşın cebinde nakit para ihtiyacı Daha da artıyor. Ocak ayı itibariyle emekli maaşlarının ciddi miktarda yükselmesi söz konusu olacak. Ancak hala aralık ayı maaşlarını cebine koyamayan emekliler bankaların kredi fırsatlarını yakından takip ediyor. Özellikle de düşük faizli kredi imkânları emeklinin gündeminde. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliyi sevindirecek yeni bir duyuru yapıldı. Cumhurbaşkanı talimatıyla 3 devlet bankası emeklilere 20.000 TL Mini Kredi paketi hazırladı.

emekliye-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ŞİPŞAK KREDİ İMKANI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekli maaşı alanlara yönelik başlatılan yeni kampanya kapsamında düşük faizli şipşak Kredi tanımlanıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmiyor. Bütün emekliler kampanyaya katılmaya hak kazanıyor. Yeni emekli kredisi ile birlikte yıl sonunda borcu olan vatandaşlar borçlarını kapatma imkanı bulurken aynı zamanda zamlı maaşlara kadar da rahat bir nefes alma fırsatına sahip oluyor.

HIZLI BAŞVURU İLE ANINDA ÇÖZÜM

Devlet bankaları, artık dijital bankacılık kanalları aracılığıyla hızlı Kredi başvurularını kabul ediyor. Böylece emeklilerin Nakit paraya ihtiyaçları da acil bir şekilde çözüme kavuşmuş oluyor. Acil kredi arayan emekliler 20.000 TL Mini Kredi paketinden 36 ay vadeli olarak faydalanma şansını da elde ediyor. Yani uzun vadeli ve düşük faizli kredi desteği ile emeklilerin nakit ihtiyaçları hemen karşılanıyor.

emekliye-ek-odeme-3.png

AY SONUNA KADAR BAŞVURU ŞARTI VAR

Emeklilerin düşük faizli acil kredi desteğinden faydalanmak için ay sonuna kadar başvuru süresi var. 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvurusunu tamamlayan emekliler hızlı Kredi desteğini banka şubesine bile gitmeden doğrudan hesap numarası üzerinden kullanabilecek. Emekliler hızlı Kredi kampanyasından 3 ay ödemeli ertelemeli olarak da yararlanabilecek.