Emekliler DİKKAT! 31 Mayıs 17.00'ye kadar yapan EK İKRAMİYE alacak

Son dakika uyarısı emekliler için yapıldı. Ek ikramiye almak için 31 Mayıs 17.00’ye kadar süreniz var.

Emekliler DİKKAT! 31 Mayıs 17.00'ye kadar yapan EK İKRAMİYE alacak

Emekliler DİKKAT! 31 Mayıs 17.00'ye kadar yapan EK İKRAMİYE alacak!

Kurban bayramına doğru geri sayım devam ederken emekliler için bir son dakika uyarısı geldi. Emekli bayram ikramiyesi almak isteyenlerin 31 Mayıs'a kadar mutlaka başvurusunu yapmaları gerekiyor. Bu tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlayanlar, Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek. Peki bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ve detaylar haberimizde…

Türkiye'deki milyonlarca emekli, Kurban Bayramı öncesinde yapılacak olan bayram ikramiyesi ödemelerini takip ediyor. SSK bağ-kur 4c emeklisi ile birlikte birçok sosyal grupta Kurban Bayramı ikramiyesi ödemesi alacak. Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine ilişkin takvim takip edilirken yeni emeklilik başvurusu yapacakları için de önemli bir uyarı geldi. Emekliler, 31 Mayıs'a kadar bu işlemi yaparsa bayram ikramiyesi ödemesi alabilecek. Emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi ve yeni uyarılar haberimizde…

emekliler-dikkat-31-mayis-17-00ye-kadar-yapan-ek-ikramiye-alacak-1.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ALMAK İSTEYENLER DİKKAT

Yaklaşan Kurban bayramı öncesi emekli bayram ikramiyesi almak isteyenler için SGK uzmanlarından kritik uyarı geldi. Yeni emeklilik başvurusu yapacak olanlara yönelik yapılamıyor yarıda, bayram ikramiyesi almak isteyenlerin mutlaka en geç 31 Mayıs Mesai bitimine kadar emeklilik başvurusunu yapmaları gerektiği bildirildi. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili yapılan açıklamada bir başvurularını 31 Mayıs 17'ye kadar tamamlayanların Kurban Bayramı ikramiyesi ödemesinden faydalanacağı belirtildi. Ancak başvurusunu 1 Haziran'a bırakanlar ne yazık ki ikramiye ödemesi alamıyor. O yüzden son 3 günü değerlendirerek başvuru işlemlerini tamamlamak gerekiyor.

2024 EMEKLİ KURBAN BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

SSK bağ-kur ve 4C emeklisinin gündemindeki diğer bir konu ise emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri oldu. Bayram ikramiyesi ödemeleri, Haziran ayının ilk haftasında tamamlanacak. Ancak henüz SGK tarafından ödeme tarihlerine ilişkin kesin bir tarih açıklanmadı. Geçmiş bayramlara bakıldığında Bayramdan bir hafta kadar öncesine ödemelerin yapıldığı görülüyor. O sebeple de Kurban Bayramında En geç 10 Haziran'a kadar bayram ikramiyesi ödemelerinin hesaplara yatacağı tahmin ediliyor.

emekliler-dikkat-31-mayis-17-00ye-kadar-yapan-ek-ikramiye-alacak-2.jpg

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK?

Emekli bayram ikramiyesi sadece emekliler için yapılmıyor ve bazı sosyal gruplarda ödeme olabiliyor. Emekli bayram ikramiyesi alacak gruplar arasında dul ve yetim aylığı alanlar, şehit yakınları, Gaziler, güvenlik korucuları, Sürekli iş göremezlik raporu olanlar, yaşlılar ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar da bulunuyor.