Emekliler İçin Akşam Müjdesi: 1 Mart'an İtibaren 5000 TL Fatura Yardımı Başlıyor

Emekli maaşı alanlar için akşamüstü yeni bir müjde duyuruldu. 1 Mart’tan itibaren emekliye 5000 TL’lik fatura yardımı geliyor.

Emekliler İçin Akşam Müjdesi: 1 Mart'an İtibaren 5000 TL Fatura Yardımı Başlıyor

Emekliler İçin Akşam Müjdesi: 1 Mart'an İtibaren 5000 TL Fatura Yardımı Başlıyor!

Emekli maaşı alan ancak hayat pahalılığı nedeniyle ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlara yeni güzel haber var. Mart ayında emeklilere sürpriz üstüne süpriz yapılacak. Emekliler için yeni son dakika gelişmesi duyuruldu. Milyonlarca emekliye 5000 TL’lik fatura yardımı geliyor. Emekli yılında emekliye özel Müjde’nin adresi ise ING Türkiye oldu. İşte ING Bank’ın emekliye cazip teklifleri…

Türkiye’deki 17 milyondan fazla emekli vatandaş ne yazık ki aldıkları maaşlarla ay sonunu getiremiyor. Çünkü enflasyon her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Bu durumda da emekliler geçim sıkıntısına düşüyor. Her ne kadar 2024 yılında emekli maaşlarına yüksek zamlar yapılsa da sorun çözülemedi. Bu sebeple emekliler ek ödemelere ve yardımlara yönelmeye başladı. Emekler için güzel haberi duyuran banka ING Türkiye oldu. 1 Mart tarihinden itibaren ING banktan emeklilere hem promosyon hem de fatura yardımı geliyor.

emekliye-fatura-yardimi-1.jpg

EMEKLİYE MART AYINDAN İTİBAREN ÖZEL ÖDEME

Maaş alanlar için mart ayından itibaren özel ödeme fırsatı geldi. 4A 4B ve 4C den emekli tüm vatandaşları ilgilendiren duyuruyu yapan ING bank oldu. Yapılan açıklamaya göre emekliler mart başından itibaren başvuru yaparak maaş aralığına göre 10.000 TL promosyon almaya hak kazanacak. Bunun yanı sıra ING bank emekliye otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 5000 TL’de ek ödeme yapacak.

ING Bank‘ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada emekli maaşı alan vatandaşların maaşlarını taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı vermesi halinde her fatura için 1000 TL olmak üzere toplamda 5000 TL’lik nakit destek verileceği belirtildi. Yani ING bank emekliye bir anlamda fatura yardımı yapacak.

EMEKLİLER 1 MART’TAN İTİBAREN BAŞVURU YAPABİLİR

ING Bank‘ın fatura yardımı ve emekli promosyonu için başvurular 1 Mart 2024 tarihinden itibaren başlıyor.

Başvuru işlemleri ise şubelerin yanı sıra mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile de yapılabilecek.

emekliye-fatura-yardimi-2.jpg

ÖDEMELER ÜÇ İŞ GÜNÜ İÇİNDE YATACAK

Emekli promosyonu ve emekliye fatura desteği ödemeleri ise banka tarafından üç iş günü içinde emeklinin IBAN numarasına aktarılacak. Emeklilerin ekstra bir hesap açmalarına gerek kalmayacak yardım ve destek ödemeleri doğrudan maaş hesabı aracılığı ile yatırılacak.

Emekli promosyonu ve fatura yardımının yanında ING Bank'ta emekliyi bekleyen birçok ayrıcalık da bulunuyor. Emekliler nakit ihtiyaçları durumunda turuncu ekstralı olarak düşük faizli kredi kullanma fırsatına sahip olacak. Aynı zamanda faizsiz nakit avans ve aidatsız kredi kartı kullanımı gibi birçok ayrıcalık da ING Bank'a geçen emeklileri bekliyor.