Emekliler Mayıs'ta 3'lü Sevinç Yaşayacak! Ek Ödeme, Maaş Zammı, İkramiye Zammı Geliyor

Emeklilere Mayıs ayında sürpriz haberler var. Kurban Bayramından hemen önce 3’lü müjde geliyor.

Emekliler Mayıs'ta 3'lü Sevinç Yaşayacak! Ek Ödeme, Maaş Zammı, İkramiye Zammı Geliyor

Emekliler Mayıs’ta 3'lü Sevinç Yaşayacak! Ek Ödeme, Maaş Zammı, İkramiye Zammı Geliyor!

Emekli maaşı olanlar için mayıs ayında üçü bir arada sürpriz haberler var. Yaklaşan Kurban bayramı öncesi emekli maaşı alanlar için verilen bayram ikramiyesi güncellenecek, emekliye ek ödemeler artacak ve aynı zamanda maaşlara da ilave zam gelecek. 17 milyon emekli vatandaş son günlerde sosyal medya üzerinden ya da Sokak röportajlarında hükümete Çağrı yapmaya devam ediyordu. Nihayet Bu çağrılar yanıtlıyor. Emekliler için mayıs ayında Kurban Bayramının hemen öncesinde ilave sürprizler gelecek. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın maaşı değişecek, Torba yasa ile yeni düzenlemeler gelecek. Peki emekliyi Mayıs’ta bekleyen sürprizler neler? İşte Emekliye üçü bir arada sürpriz haberlerin detayları…

Milyonlarca emekli için mayıs ayında umutlar yeniden yeşerdi. Zam, ikramiye ve ek ödeme sürprizleri geliyor. 31 Mart seçim yenilgisinin ardından önemli bir hamle yapmak zorunda kalan hükümet, Kurban bayramı öncesinde emekliyi sevindirecek haberleri vermeye hazırlanıyor. Peki emekliye gelecek müjdeler neler? Emekli maaşları artacak mı? 17 milyon emekli için önemli son dakika gelişmesinin detayları haberimizde…

emekliler-mayista-3lu-sevinc-yasayacak-ek-odeme-maas-zammi-ikramiye-zammi-geliyor-1.jpg

EMEKLİYE MAYIS’TA MÜJDELİ HABERLER PEŞ PEŞE GELECEK

Emekliler, bekledikleri müjdelere Mayıs ayında kavuşuyor. Seçim öncesinde istedikleri zammı alamayan milyonlarca vatandaş, seçim sonrasında da hükümete çağrı yapmaya devam etmişti. Nihayet 3’lü müjde haberi geldi. Milyonlarca emekli için ek ödemeler, ikramiyeler ve maaşlar değişecek. 3’ü 1 yerde müjdenin tüm detayları da belli oldu.

emekliler-mayista-3lu-sevinc-yasayacak-ek-odeme-maas-zammi-ikramiye-zammi-geliyor-2.jpg

3 MÜJDE BİR ARADA GELİYOR

Mayıs ayında emekliye 3 müjde bir arada geliyor. Bir süredir emeklilerin ilave zam ve ikramiye zammı talepleri vardı. Her ne kadar hükümet bu konuda kapıları kapatsa da emeklinin yaşadığı zor süreç nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan harekete geçti. Emekliye Kurban Bayramından hemen önce bir çözüm bulunacak. Gündemdeki 3 başlık ise emekli maaşlarına ilave zam yapılması, emekli bayram ikramiyesinin artması ve promosyonların güncellenmesi.

emekliler-mayista-3lu-sevinc-yasayacak-ek-odeme-maas-zammi-ikramiye-zammi-geliyor-3.jpg

TALİMAT 2 BAKANLIĞA ULAŞTI

Kulis bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekliler için verilen talimat 2 bakanlığa ulaştı. Şimdi Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekliler için hazırlık yapıyor. Kurban Bayramı müjdesini emekliye vermek isteyen bakanlıklar tüm bütçe şartlarını zorluyor. Yukarıda belirtilen düzenlemelere ek olarak emeklilere sosyal destekler de gündemde. Emekli kartı ve bölgesel destekler beklenen düzenlemeler arasında yer alıyor. Bu düzenlemelerle emeklinin hayatını kolaylaştırmak, geçim sıkıntısını azaltmak isteyen hükümet, bir yandan da 31 Mart seçimlerine gelen tepkiyi hafifletmek istiyor. Düzenlemeler için hazırlıkların başladığı bilgileri kulislerden gelmeye devam ediyor. Ancak, hükümet kanadından henüz bu konu ile ilgili net bir açıklama yok. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise emekliler için yapılacak düzenlemelerin 15-16 gün içinde açıklanacağını söyledi. Milyonlarca emekli şimdi heyecanla yeni müjdeleri bekliyor.