Emeklilere Çifte Ödeme! Bayram Öncesi 22.000 TL TAHSİS NO'ya Göre Yatacak

Emeklilere bayram öncesi çifte ödeme geliyor. Tahsis No’ya göre 22.000 TL IBAN’a yatacak.

Emeklilere Çifte Ödeme! Bayram Öncesi 22.000 TL TAHSİS NO'ya Göre Yatacak

16 milyonu aşkın emekliye bayram öncesi çifte ödeme geliyor. Emekli maaşı alanlar için yaklaşan Kurban Bayramı adeta ödeme şöleni içinde geçecek. Emeklilere verilecek olan yeni ödemeler netleşti, ödeme tarihleri de belli oldu. Kurban bayramını rahat geçirmek isteyen emekliler bu fırsatı sakın kaçırmasın. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına ödeme yatacak. Emekli tahsis No’ya göre yapılacak olan ödemelerin miktarı 22.000 TL olarak açıklandı. Kurban bayramı öncesi emekliliği hiç sevindirecek Çifte ödeme haberi ve detaylar haberimizde…

SSK Bağ-kur ve memur emeklisi milyonlarca vatandaş kurban bayramı öncesinde yapılacak ödemeleri takip ediyor. Sayıları 16 milyonu aşan emeklilere devlet tarafından bayram ikramiyesi verilecek. Aynı zamanda bayram ikramiyesinin yanında bankalardan ek fırsatlar da var. Milyonlarca emekli için yeni duyuru geldi. O bankalar Çifte ödeme ile emeklinin cebini rahatlatacak. Kurban Bayramı’ndan hemen önce emeklinin IBAN numarasına 22.000 TL’lik ödeme yatacak. Emekli tahsis no sonuna göre yapılacak olan ödemenin detayları da belli oldu.

EMEKLİYE İLK SÜRPRİZ BAYRAM İKRAMİYESİ

Milyonlarca emekli için ilk sürpriz ödeme haberi bayram ikramiyesi oldu. Dört A4 ve 4C emeklisine devlet tarafından bayramdan hemen önce 3000 TL’lik ikramiye ödemesi yatırılacak. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işık Handan bugün bayram ikramiyesi ödemeleri ile ilgili önemli de bir açıklama geldi. Ödemeler 15 Haziran’a kadar tamamlanacak. Detaylı ödeme takvimi ise önümüzdeki günlerde Sosyal güvenlik kurumu tarafından ilan edilecek.

EMEKLİYE 22.000 TL EKSTRA ÖDEME

Emekliye sevindirici bir haberde bankalar tarafından verildi. Kurban bayramı öncesi bankalarda harekete geçti ve adeta maaş promosyonu konusunda birbiriyle yeni bir yarışa girişti. Bir çok bankada 15.000 TL’ye kadar ek koşulsuz promosyon fırsatı var. Ancak kamu bankaları emekliye yeni bir sürpriz yaparak 12.000 TL’ye kadar promosyon ve ek olarak 10.000 TL de faizsiz emekli kredisi tanımladı. Emekliler kamu bankalarının bu fırsatını da değerlendirerek bayram öncesi 22.000 TL ödeme alabilecek.

Emekli promosyon ve faizsiz emekli kredisi fırsatından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini kamu bankalarının şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığıyla yapabilecek. 31 Mayıs’a kadar başvurusunu tamamlayan emekliler bayram öncesi ödeme alabilecek.