Emeklilere Çifte Sevinç! Gece Yarısı Verilen Onay ile 15.000 TL Ek Ödeme Kesinleşti

Milyonlarca emekliye çifte sevinç geldi. Gece yarısı verilen onay ile emekliye 15.000 TL Ek ödeme kesinleşti. 25-28 Şubat arası zamlı maaşlar da yatacak.

Emeklilere Çifte Sevinç! Gece Yarısı Verilen Onay ile 15.000 TL Ek Ödeme Kesinleşti

Emeklilere Çifte Sevinç! Gece Yarısı Verilen Onay ile 15.000 TL Ek Ödeme Kesinleşti!

Emekliler için hafta sonu sabahın müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Gece yarısı onaylanan karar doğrultusunda emekliye ek ödeme yapılacak. 15.000 TL'lik ek ödeme kesinleşti Üstelik zamlı maaşlarla ödenmeye devam ediyor. 4A 4B 4C ve EYT emeklisi fırsatı kaçırmasın. 29 Şubat'a kadar başvuru şartı ile ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatacak. 17 milyon emeklinin tamamı başvuru yapmak koşuluyla ek ödeme alabilecek. Emekli tahsis numarasına göre yapılacak ödemelerin tarihleri ve başvuru detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Milyonlarca emekli şubat ayının son günlerinde de yeni ödemelerle buluşmaya devam ediyor. Zamlı emekli maaşı ödemeleri 28 Şubat tarihine kadar sürecek. Ancak gece yarısı alınan karar doğrultusunda emekliye ek ödemede kesinleşti. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi başvuru yapmak şartıyla 15.000 TL ödeme ile buluşuyor. 17 milyon emekli hemen bugün başvuru yaparak ödemesi ne olabilir. Başvuru şartları ve detaylar Sabah saatlerinde duyuruldu. İşte emekliye ilaç gibi gelecek yeni ödemenin tüm detayları…

emekli-1.jpg

EMEKLİYE ÇİFTE SEVİNÇ GECE YARISI AÇIKLANDI

17 milyona yakın emekli vatandaş ne yazık ki yüzde 50 zamma rağmen hala geçim sıkıntısı yaşıyor. Ay sonuna getirmekte zorlanan emekliler bu sebeple de ek ödeme fırsatlarını takip ediyor. Şubat ayının yeni ek ödeme kampanyası gece yarısı onaylandı. Türkiye Finans'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. SSK bağ-kur memur emeklisine EYT emeklisi 17 milyon vatandaş ek ödeme almak için başvuru yapabilecek.

EMEKLİYE 15.000 TL ÖDEME ŞARTLARI

Emekliler 15.000 TL'lik ek ödeme fırsatından faydalanmak için 7/24 başvuru yapabilir. Türkiye Finans'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan başvurularda şubeye gitme şartı Aranmıyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvuru formunu dolduran tüm emekliler ek ödeme almaya hak kazanıyor.

15.000 TL'lik promosyon desteğini duyuran Türkiye Finans, emekli maaşını sadece 3 yıllığına kendisine taşıma şartı koyuyor. Bunun dışında Türkiye Finans'ın emeklilerden beklediği ekstra bir koşul yok. Emekli maaşınızı 3 yıllığına bankaya taşıyarak başvurunuzu tamamlayabilir ek ödeme fırsatını siz de değerlendirebilirsiniz.

emekli-2.jpg

ACİL NAKİT İHTİYACI OLANLARA ÖZEL YENİ PAKETLERDE VAR

Ayrıca Türkiye Finans tarafından acil nakit ihtiyacı olan emeklilere sunulan özel kredi paketleri de var. Yani Nakit paraya sıkışan, ay sonunu getiremeyen emekliler ihtiyaçları durumunda başvuru yaparak düşük faizli kredi desteği alma şansına da sahip oluyor. Emekli müşterilerinin nakit sıkıntılarını çözmek isteyen Türkiye Finans, Tüm detayları resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Hemen Türkiye finansın internet sitesini ziyaret ederek Detaylara ulaşabilirsiniz.