Emeklilere İLAVE ZAM Takvimi Açıklandı! SSK, BAĞ-KUR'da 4.000 TL'lik Artış Yolda!

Emekliye ilave zam takvimi belli oldu. Maaşlara yeni kazançlar ekleniyor. Seyyanen zam, refah payı ve promosyon düzenlemesi geliyor.

Emeklilere İLAVE ZAM Takvimi Açıklandı! SSK, BAĞ-KUR'da 4.000 TL'lik Artış Yolda!

Emeklilere İLAVE ZAM Takvimi Açıklandı: SSK, BAĞ-KUR'da 4.000 TL'lik Artış Yolda!

Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaşın Ocak 2 1024 maaş zammı enflasyon ve refah payı ile birlikte belirlenmişti. Emeklilere verilen zam yüzde 49.25 oldu. Emekliler yeni zamlı maaşlarını cebine koyarken bir yandan da gözler yeni düzenlemelere çevrildi. Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılını emekli yılı olarak ilan etti bu durumda da emeklilerin beklentileri arttı. Son gelen iddialara göre emekliye yeni bir zam yolda. Emekli maaşı alanlar için zam miktarına ilişkin de bilgiler var. 4000 TL’lik ek zam yapılacağı konuşuluyor. Bunun yanında ikramiye zammı ve promosyon zammı da gündemde. İşte emekliler için yeni son dakika gelişmeleri…

EET ile emekli olanların da eklenmesi ile birlikte Türkiye’de emekli vatandaş sayısı 17 milyona yaklaştı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinden faydalanan milyonlarca emekli bir yandan da ek avantajları beraberinde yakaladı. EYT emekliler bu yıl hem bayram ikramiyesi fırsatlarından hem promosyondan hem de zamlı maaşlardan faydalanıyor. Ayrıca yeni dönemde emeklilere ek sürprizler de yolda. Tüm emekliler için yeni bir düzenleme haberi geldi. Emeklilere Son dakika haberine göre 4000 TL’lik ilave zam yolda. Peki emekliye ne zaman ilave zam gelecek? İlave zam seçim öncesine yetişecek mi?

emekli-ek-odeme-1-002.jpg

EMEKLİYE 4000 TL’LİK İLAVE ZAM İDDİASI GÜNDEMDE

Emekli maaşı alanlar için yeni yılın zam oranları yılbaşında belli olmuştu. 2024 yılına yüksek zam sevinciyle başlayan emeklilere yeni haberlerde gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli için gelen son dakika bilgisine göre emekli maaşı alanlara ek zam yapılacak. Ankara kulislerinde yankılanan yeni haberler doğrultusunda emeklilere 4000 TL’lik seyyanen zam yapılması planlanıyor. Hem en düşük emekli maaşı alanlar hem de kök maaş alanlar bu zam oranlarından yararlanacak.

EMEKLİYE İLAVE ZAM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Ayrıca emekliye ilave zam iddialarının ardından takvimin belli olduğu yönde de haberler var. Emekli maaşı alanlar için gelen son dakika haberine göre mart ayinin ilk 15 günlük sürecinde ilave zam değerlendirilecek. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hazine ve maliye bakanlığı ile çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı’na bu yönde talimat verdi. Hazırlıkların başlamasıyla birlikte 10 Mart tarihine kadar sürecin değerlendirilmesi bekleniyor.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE İLAVE ÖDEMELERDE DE SÜRPRİZLER VAR

Diğer yandan emekliler için yapılan ilave ödemelerde de sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. SSK Bağ-kur memur emeklisi için yapılan promosyon ödemelerinde ciddi artışlar dikkat çekiyor. Son gelen bilgilere göre mart başından itibaren promosyonlar daha da yükselecek. Milyonlarca emekliye bankadan verilen promosyon şu anda 15.000 TL’ye kadar ulaşırken mart ayından itibaren bu rakamın 20.000 TL’ye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ BİR KEZ DAHA GÜNCELLENEBİLİR

Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili de yeni iddialar gündemde. Gelen son bilgilere göre emekli bayram ikramiyesine yönelik yeni çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda harekete geçilirken Ramazan bayramı öncesi bir sürpriz daha yapılabilir. Çünkü Ankara kulislerinden gelen haberler bayram ikramiyesi 5000 TL’ye yükseleceği yönünde. Böylelikle bayram ikramiyesi 5000 + 5000 10.000 TL olarak ödenecek ve toplamda bir en düşük emekli maaşı edecek.