Emeklilere Mayıs ayında 1000 TL ek ödeme SÜRPRİZİ

Emeklilerin maaş artışları ve Temmuz ayında yapılacak olan maaş zammı merakla beklenirken hayat şartlarını kolaylaştırmak isteyen ve bunun için sık sık ek zam taleplerini gündeme getiren emekli vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi.

Emeklilere Mayıs ayında 1000 TL ek ödeme SÜRPRİZİ

Bilindiği gibi bankalar emekli vatandaşlara özel promosyon ödemeleri yapıyor. Bankaların sunduğu promosyon fırsatlarını değerlendirmek ve bu fırsattan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar da bu haberleri ve duyuruları yakından takip ediyor. Yapı Kredi Bankası da emekli vatandaşlara özel promosyon fırsatları sunarken bankadan Mayıs ayına özel de bir sürpriz geldi. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlar bu cazip fırsattan yararlanabilecek. İşte detaylar…

YAPI KREDİ’DEN EMEKLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER

Bankalar, emekli vatandaşlara özel promosyon fırsatları sunarken zaman zaman bankalardan sürpriz ek ödeme müjdeleri de gelebiliyor. Yapı Kredi’de emekli vatandaşları düşündü ve emeklilere yönelik özel promosyon fırsatı sundu. Bankanın bu sürprizinde emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlara ödüllü promosyonlar sunulacak. Ayrıca Mayıs ayına özel de zamlı ödemeler yapılacak. Emeklileri yakından ilgilendiren ve büyük avantajları içinde bulunduran bu fırsatı kaçırmayın.

emeklilere-mayis-ayinda-1000-tl-ek-odeme-surprizi.jpg

DETAYLAR VE KOŞULLAR

Yapı Kredi tarafından emekli vatandaşlara özel olarak sunulan bu ödeme ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekliler için oldukça cazip fırsatlar sunan banka, belirli koşulları sağlayan müşterilerine ek olarak nakit ödeme veriyor. Buna göre ek ödül taahhütnamesi imzalandıktan sonra 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız olarak 1000 TL tutarında ek nakit ödül ödenir. Yine ek ödül taahhütnamesi imzalandıktan sonraki 60 gün içerisinde bireysel kredi kartları ile toplam 1000 TL harcama yapılması durumunda maaş baremi bağımsız olarak 1000 TL tutarında ek ödül ödenir. Bu ödül ödemesi, ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi halinde ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde yapılır. Öte yandan ek ödül taahhütnamesini imzaladıktan sonraki 60 gün içerisinde ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapılması ve uygulamanın da yeniden aktif olarak kullanılması gerekmektedir. Bu koşulların yerine getirilmesi durumunda banka müşterilerine maaş baremi bağımsız olarak 1000 TL ek nakit ödül ödenir. Bankanın sunduğu bu fırsat, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere sunulmaktadır ve önemli avantajlar içermektedir. Emekli vatandaşlar, emekli maaşını bankaya taşıdıklarında ek ödüller ve zamlı ödemeler ile daha fazla nakit kazanma fırsatına sahip olabilirler. Banka ise sunduğu bu özel fırsat ile emekli vatandaşların bütçesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

emeklilere-mayis-ayinda-1000-tl-ek-odeme-surprizi-001.jpg

BAŞVURU DETAYLARI

Bankanın sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar bankanın şubesine başvuru yapabilirler veya internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden de başvurularını yapabilirler. En yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesinden ve Yapı Kredi Mobil uygulamasından hem hızlı hem de kolay bir şekilde başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.