Emeklilere Özel 25-29 Şubat'ta 3'ü 1 Arada Maaş İkramiyesi

Emekliler gece yarısı gelen sürprizle sevinçten havalara uçacak. Son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine 25-31 Şubat'ta 3'ü 1 arada maaş ikramiyesi yatacak.

Emeklilere Özel 25-29 Şubat'ta 3'ü 1 Arada Maaş İkramiyesi

Emeklilere Özel 25-31 Şubat'ta 3'ü 1 Arada Maaş İkramiyesi!

Türkiye'deki emekli vatandaşlar için son maaş zammı sonrası ekstra ödeme fırsatları da artarak gelmeye devam ediyor. Bankalar, emeklilere yönelik özel fırsatlarını yeniden duyurmaya başladı. Mart ayının başlamasının Kısa bir süre kala SSK ve bağ-kurlu emekli için verilen banka promosyonlarına güncelleme yapıldı. En cazip fırsatlar özel bankalarda emekliliği bekliyor. Kamu bankalarında da emekliye yönelik promosyonun yanında birçok ayrıcalık bulunuyor. Ziraat, Akbank, Garanti, Denizbank, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Türkiye Finans emekli promosyon ücretleri haberimizde…

SSK ve bağ-kur emeklileri, Ocak 2024 sonrası güncellenen Maaş zamlarını almaya devam ediyor. Emekliye Zamlı maaş ödemeleri 28 Şubat'ta sona erecek. Ancak emekliler hiç üzülmesin yeni ek ödeme fırsatları da beraberinde geliyor. Milyonlarca emekli vatandaş için bankalar kesenin ağzını açtı. Şubat ayı sonuna kadar yüksek emekli promosyonu fırsatları devam ediyor. 17 milyon emekli için yeni duyuru yayınlayan bankalar, 15.000 TL'ye kadar ödeme yapıyor. Emekliye promosyon konusunda rekabet her geçen gün artarken maaş taşıma başvuruları da merak ediliyor. Emekli promosyon kampanyaları ve detaylar haberimizde…

bayram-ikramiyesi-1-001.jpg

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI HESAPLARA YATIYOR

SSK ve bağ-kur emeklisi için Ocak 2024'te %49.25 zam yapıldı. Taban maaşlarda 10.000 TL'ye yükseldi. Ocak ayında yapılan zamlar emekliye bugüne kadar yapılan en yüksek zamlar oldu. Ancak Türkiye'deki ekonomik durum emeklinin geçim sıkıntısına darbe vurmaya devam ediyor. O nedenle emekliler maaşların yanında ek gelir imkanlarını da yakından takip ediyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNE DE DÜZENLEME GELDİ

Emekli maaş zammı sonrası bir güzel haberde emekli Bayram ikramiyelerinden geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisinin her bayram öncesi aldığı ikramiye ödemelerine artış yapıldı. Bayram ikramiyesi geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenirken bu yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği kararla birlikte 3000 TL oldu. Nisan ayının ilk haftasında emekli bayram ikramiyesi ödemeleri de hesaplara yatacak.

emekli-8000-tl-ek-odeme-2-001.jpg

BANKALARDAN DA EMEKLİYE ÖZEL FIRSATLAR

Emekli maaşı alanlar için son fırsat bankalardan geldi. 2018 yılından bu yana bankalar Emekliye promosyon fırsatı sunuyor. Emekli maaşı zammı sonrası bankalarda da promosyon rekabeti yeniden başlarken en yüksek promosyon veren bankalar belli oldu.

Ocak 2024 zamları sonrası kızışan emekli promosyon yarışında 2 banka öne çıktı. ING Türkiye ve Türkiye Finans bankaları, 15.000 TL'lik promosyonla rekor kırarken hemen ardından da Akbank geliyor. Akbank'ın emekliler için hazırladığı yeni promosyon 12.000 TL oldu.

PROMOSYON ŞUBAT AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Bankaların emekli promosyon ücretleri aylık periyotlarda güncelleniyor. 2024 şubat ayında da promosyon ücretleri yeniden belirlenmişti. 29 Şubat tarihine kadar başvurusunu yapan emekliler mevcut promosyon fırsatlarından yararlanabilecek. Başvuru işlemleri banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından yapılabilecek.