Emeklilere YENİ EK ZAM Son Dakika! 4500 TL İlave Zam Onaylandı

15 milyondan fazla emekliye ek zam son son dakika haberi geldi. Emeklilere Mart ayında 4.500 TL'lik ekstra zam yapılacak. İşte emekli ek zam son dakika gelişmeleri…

Emeklilere YENİ EK ZAM Son Dakika! 4500 TL İlave Zam Onaylandı

Emeklilere YENİ EK ZAM Son Dakika! 4500 TL İlave Zam Onaylandı!

Milyonlarca emekliye Ocak 2024 zammı için son rakamlar Geçtiğimiz günlerde belirlendi. Böylece emekli maaşlarına yapılan artış yüzde 49.25 oldu. Ancak yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken emekliye ek zam iddiaları da gündemden düşmüyor. Üstelik 4A 4B 4C emeklisinin tamamına ilave zam konusu gündemde. Peki emekliye ilave zam gelecek mi? Emekliye 4.500 TL'lik ek zam yapılacak mı?

4A 4B 4C emeklisi için son dakika müjdesi var. SSK’lısı bağ kurlusu 4C’lisi tüm emeklilere ek zam konusunda yeni müjde gelecek. TBMM'de bekleyen düzenleme ile birlikte emekli maaşlarına yeni artış yapılacak. Peki Emekliye ne kadar ilave zam yapılacak? Milyonlarca emekliyi sevindirecek son dakika haberinin detayları Geldi. Mart ayında emekli maaşlarına 4.500 TL'lik ilave zam müjdesi geliyor. Ayrıca SSK ve bağ-kur emeklisine de 4000 TL'lik ek zam gündemde. Emekli zammı son dakika gelişmeleri haberimizde…

emekli-bayram-ikramiyesi-zammi-1-001.jpg

EMEKLİYE SEÇİM ÖNCESİ EK ZAM MÜJDESİ VERİLDİ

Milyonlarca emekli için seçim öncesi yeni ek zam müjdesi geliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi vatandaşları için yerel seçimlere doğru yeni zam söylentileri de gündeme gelmeye başladı. Kulis bilgilerine göre emekli maaşlarına seçim öncesi bir ek zam daha yapılacak. Üstelik tüm emekliler bu ekrandan faydalanacak.

MEMUR EMEKLİSİNE 4.500 TL 3600 EK GÖSTERGE ZAMMI GELİYOR

Emekliye ilave Zam konusunda ilk İddia memur emeklisi için oldu. Son dakika haberine göre memur emeklisine 3600 ek gösterge düzenlemesi ile 4.500 TL'lik ilave zam yapılacak. Ayrıca memur emeklisinin ikramiye ödemelerine de önemli bir artış var. Memurların emeklilik ikramiyesine yapılacak olan zam ise 150.000 TL olacak.

Milyonlarca memuru ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesi şu anda TBMM gündeminde. Düzenlemenin önümüzdeki günlerde meclisten geçmesi ve yürürlüğe girmesi bekleniyor.

emekliye-can-suyu-olacak-mujde-bayram-ikramiyesi-zammi-aciklandi-1.jpg

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİSİNE 4000 TL EK ZAM

Yine seçim öncesi SSK ve bağ-kur emeklisi için de müjde var. Sosyal Güvenlik uzmanlarının kulis bilgilerine dayandırdığı iddialara göre seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla SSK ve bağ-kur emeklisine 4000 TL'lik ek zam yapılacak. Emekliye seyyanen zam kararının önümüzdeki günlerde yapılacak kabine toplantısının ardından duyurulması bekleniyor.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 12.000 TL TL'YE YÜKSELECEK

Yerel seçim öncesi en düşük emekli maaşı ile ilgili de bir ayarlama yapılacak nota emekliler 10.000 TL'lik en düşük emekli maaşına tepki göstermişti. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarına talimat verdi ve emekliye yeni düzenleme için harekete geçildi. Gelen son haberlere göre en düşük emekli maaşına yapılacak olan ilave zam 2.000 TL civarında olacak. Böylece yeni en düşük emekli maaşı 12 bin TL'ye yükselmiş olacak.

emekli-bayram-ikramiyesi-zammi-3-001.jpg

YEREL SEÇİM ÖNCESİ EMEKLİYE SEVİNDİRİCİ MÜJDELER VERİLECEK

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken emeklilere sevindirici müjdeler kulislerde dolaşmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle Büyük şehirlerde kazanmak istediği ve bu sebeple de emeklinin gönlünü almak istediği konuşuluyor. Emekliye ilave Zam konusunda gelişmelerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.