Emekliye Bayram Müjdesi TEK SEFERE MAHSUS 21.000 TL İkramiye

Emeklilere müjde son dakika geldi. Bayram öncesi tek sefere mahsus, 21.000 TL destek ödemesi yapılacak. Tarihler belli oldu.

Emekliye Bayram Müjdesi TEK SEFERE MAHSUS 21.000 TL İkramiye

Emeklinin Şansı Talihi Döndü! Bayram Öncesi TEK SEFERE MAHSUS 21.000 TL Nakit Destek!

Emekli maaşı alanlar için büyük fırsat bayramdan hemen önce geldi. Emeklinin şansı talihi bu defa döndü. Bayram öncesi emekli maaşı alanlara tek sefere mahsus 21.000 TL ödeme yapılacak. 17 milyona yakın emekli vatandaş için çıkan yeni Bayram yardımı Finansbank tarafından verilecek. Finansbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda emekli maaşını taşıyan emeklilere hem promosyon ödemesi hem de bayram destek ödemesi verileceği bildirildi. Bayram öncesi ek ödeme almak isteyen emekliler fırsatı kaçırması.

4A 4B 4C ve EYT'den emekli olan vatandaşlar için bayram öncesi büyük fırsat geldi. Finansbank son dakika açıklaması yaparak emekliye bayram ödemesi yapacağını duyurdu. Tüm emeklileri kapsayan ödeme tek sefere mahsus olarak verilecek. Ramazan Bayramı öncesi nakit destek arayan emekliler başvuru yapmak koşulu ile ödemeden hemen yararlanacak. Finansbank'ın resmi internet sitesinde Sabah saatlerinde açıklanan bilgiye göre emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına Finansbank müşterisi olan emekliler hem karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği alacak hem de 11 bin TL'ye kadar Bayram ödemesi alacak.

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE BÜYÜK KIYAK GELDİ

SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olan ve emekli maaşını Finansbank'a Taşıyan vatandaşlar için bayram öncesi büyük kıyak geldi. Emeklilere Finansbank tarafından yeni nakit destek ödemesi yapılacak. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler ödemeden anında yararlanacak. Emekli maaşı taşıma başvuruları için şubeye gitmeye de gerek olmayacak. Emekliler ödemeleri almak için dijital bankacılık kanallarını kullanarak başvuru yapabilecek.

emekliye-bayram-oncesi-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE 9900 TL PROMOSYON 11.000 TL NAKİT AVANS

Finansbank tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre emekli maaşı alanlara 9.900 TL'lik karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği sağlanacak. Bunu ek olarak emeklilere bayram ödemesi olarak 11.000 TL de nakit avans verilecek. Emekliler 21.000 TL'ye kadar ek ödemeyi tek bir başvuru ile ve tek sefere mahsus olarak olabilecek.

BAŞVURU İÇİN ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Emekliye yönelik yeni promosyon ve ikramiye ödemesi kapsamında başvurular online bankacılık ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığı ile tek tuşla yapılabilecek. Yani emekliler başvuru yapmak için şubeye gitmek zorunda değil. Emekli maaşı alan vatandaşlar hemen Finansbank mobil uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek Burada bulunan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneği üzerinden başvurularını tamamlayabilir. Son dönemlerde bankalar dijital bankacılık hizmetlerine yönelirken hem emeklinin hem de Bankaların işi bu anlamda kolaylaştı.

ÖDEME ALMAK İÇİN 31 MART'A KADAR BAŞVURU YAPIN

Finansbank’tan ödeme almak isteyen emekliler 31 Mart'a kadar başvurularını yapabilir. Başvuru esnasında sadece 3 yıllığına maaşınızı Finansbank'a taşıma şartı aranıyor. Bunun dışında herhangi bir ek koşul bulunmuyor. Emekliler başvuruyu takip eden 3 gün içinde ödemeleri IBAN numaralarından alabiliyor. Ayrıca Finansbank'a emekliye yönelik çok özel fırsatlar da var. Emekli maaşı alan vatandaşlar Finansbank müşterisi olarak düşük faizli kredi ayrıcalıklarından da rahatlıkla yararlanabiliyor.