TBMM Onayladı! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 1-2-3 Mart’ta 5.000 TL'lik İkramiye Yatacak

Emekli maaşı alanlara 1 2 3 Mart'ta 5.000 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. TBMM’den geçen karar doğrultusunda ödemeyi Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank yapacak.

TBMM Onayladı! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 1-2-3 Mart’ta 5.000 TL'lik İkramiye Yatacak

Emekliye 1-2-3 Mart’ta 5.000 TL'lik Nakit Destek TBMM’den Geçti.

17 milyon emekli vatandaş için Şubat ayı ödemeleri sürerken Mart ayına özel açıklamalarda gelmeye devam ediyor. 4A 4B 4C emeklisine TBMM'de alınan karar doğrultusunda 1 2 3 Mart tarihlerinde 5.000 TL'lik nakit destek ödemesi yapılacak. emekliye nakit destek mecliste onaylandı. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank emekliye ödeme yapacak bankalar oldu. Üç devlet bankası tarafından yapılacak ödemeler için tarihler de belli oldu. İşte emekliye Mart ayı sürprizlerinin detayları…

Emekli vatandaşlar, her ne kadar yüksek zam alsa da hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor. emeklerin yaşadığı geçim sıkıntısı büyürken bankalardan da yeni destek ödemeleri geliyor. bu defa TBMM kararı ile 3 kamu Bankası tarafından emekliye nakit destek fırsatı sunulacak. 4A 4B 4c emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlara verilecek olan yeni ödemenin detayları netleşti. TBMM’den geçen karar doğrultusunda 3 kamu Bankası mart ayı başında emeklinin IBAN numarasına 5.000 TL'lik ödeme aktaracak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halk Bankası ödemeye ilişkin Tüm detayları da yayınladı.

emekliye-mujde-1.jpg

EMEKLİYE 1 2 3 MART'TA 5.000 TL'LİK NAKİT DESTEK ÖDEMESİ

Emekli dostu ama bankaları 1 2 3 4 Mart tarihlerinde emekli maaşı alan vatandaşlara nakit destek fırsatı verecek. Emekliye verilecek olan nakit destek miktarı da belli oldu. 5000 TL'lik ödeme ile ilgili açıklama yapan kamu bankaları emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere ödeme vereceğini bildirdi.

4A 4B 4C emeklisi olan tüm vatandaşlar emekli maaşlarını mobil bankacılıktan, internet bankacılığından ya da şubelerden kamu bankalarına taşıyarak Emekli promosyonu alabilecek. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için yapılacak olan promosyon ödemesi 5000 TL'ye dayandı.

TBMM ONAYI İLE VERİLECEK

Emekli olan milyonlarca vatandaşa yapılan ödemeler genellikle TBMM kararı ve onayı ile yatırılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halk Bankası ödemeleri TBMM onayıyla yapacak. Ödeme miktarları bankaların kendi politikaları doğrultusunda belirleniyor. 3 devlet bankası da emeklilere 5.000 tl'ye Varan nakit promosyon imkanını tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak sunuyor.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİ İÇİN ÖZEL CAZİP KREDİ VE NAKİT AVANS FIRSATLARI

Milyonlarca emekli için verilen promosyon ödemelerinin yanı sıra Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank’ta emekliye yönelik sürpriz fırsatlar da var. Emekli maaşı alanları için 3 devlet bankası çok cazip faiz oranları ile kredi fırsatlarının yanında nakit avans imkanları da veriyor. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı nakit avans almak için bankalara başvuru yapabiliyor. 50.000 TL'ye kadar düşük faizli de kredi desteği sağlayan kamu bankaları emeklinin nakite ihtiyacına kolay ve hızlı çözümler üretiyor.