Emekliye 12.000 TL EK İKRAMİYE! Bugün 19.30'DA Flaş Müjde Geldi

Emekliye 12 bin TL'lik yeni ek ikramiye sürprizi 19.30'da geldi. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler istisnasız olabiliyor.

Emekliye 12.000 TL EK İKRAMİYE! Bugün 19.30'DA Flaş Müjde Geldi

Emekliye 12.000 TL EK İKRAMİYE! Bugün 19.30'DA Flaş Müjde Geldi!

Emekliye ek ikramiye fırsatların nisan ayı sonuna kadar devam ediyor. 4A 4B 4c emeklisi olan 17 milyon vatandaş tek bir başvuru ile maaşa ek para alma şansına sahip oluyor. Bugün 19.30'da gelen Müjde emeklileri sevinçten havalara oluşturacak. Milyonlarca emekliye verilecek yeni ek paraya ilişkin detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank emekli maaşı alan listelerine kesenin ağzını sonuna kadar açtı. 30 Nisan'a kadar başvuru işlemlerini tamamlayan tüm emekliler ek koşulsuz ve istisnasız 12.000 TL'lik ek ikramiyeyi cebine koyuyor. Milyonlarca emekliye sunulan yeni fırsatın detayları da netleşti. İşte emekli maaşı alanları yakından ilgilendiren yeni ek ödeme kampanyası…

Emekli maaşı ile geçinmekte zorlanan milyonlarca vatandaş için bankaların sunduğu fırsatlar adeta ek gelir haline dönüştü. Birçok bankanın Nisan 2024 promosyon imkanları genişlemeye devam ediyor. Emekliye özel ödeme yapan bankalar arasında kamu bankaları da yer alıyor. Hatta nisan ayı başında kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla arttırılmıştı. 4A 4 B 4c emeklisi için 3 kamu Bankası tarafından sunulan yeni promosyonlar özel bankalarla yarışmaya başladı. Emekli maaşı alanlara nisan ayı sonuna kadar Ödeme yapacak olan devlet bankalarının 12.000 TL'lik ek ikramiye fırsatlarına ilişkin yeni detaylarla belli oldu. Hala başvuru yapmayanlara kamu bankaları tarafından sağlanacak olan ek ödemeleri ilişkin şartlar haberimizde…

emekliye-12-000-tl-ek-ikramiye-bugun-19-30da-flas-mujde-geldi-1.jpg

EMEKLİYE 12 BİN TL'LİK EK İKRAMİYE NİSAN SONUNA KADAR SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesinde verdiği Müjde milyonlarca emekliye sevindirmişti. Kamu bankaları emekli promosyon tutarını arttırdı. Artık Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere ödenen yeni promosyon 8000 TL ile 12.000 TL arasında oldu nokta Üstelik devlet bankaları bu ödemeyi ek koşulsuz veriyor. Sadece 3 yıllığına maaşını taşıyan tüm emekliler kamu bankaları tarafından sunulan promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

emekliye-12-000-tl-ek-ikramiye-bugun-19-30da-flas-mujde-geldi-2.jpg

NİSAN AYI SONUNA KADAR BAŞVURU YAPAN OLACAK

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli promosyon kampanyası 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar emekliler bankaların şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru işlemlerini yapabilir. Emekli promosyon kampanyasında ek koşul Aranmıyor ve sadece 3 yıllık maaş tarihinde bulunmak yeterli oluyor.

emekliye-12-000-tl-ek-ikramiye-bugun-19-30da-flas-mujde-geldi-3.jpg

EMEKLİYE ÖZEL DESTEK VE KREDİ PAKETLERİ

Emekli maaşını taşıyan ve kamu bankalarının müşterisi olan emekliye özel kredi ve destek paketleri de geliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni paketleri emekli için düşük faizli krediler içeriyor. Nakit ihtiyacı olan acil paraya sıkışan tüm emekliler 50.000 TL'ye kadar kredi desteği için kamu bankalarının kapısını çalabilir. 36 ay vadeli verilecek olan kredi destekleri en uygun faiz oranı ile sunuluyor.