Emekliye 22 Bin TL EK İKRAMİYE! Müjde 19.30'da Geldi

Emekliye ek ikramiye sürprizi 19.30'da açıklandı. Emekli maaşı alanlar için bayram öncesi 22.000 TL'lik ödeme o bankadan geliyor.

Emekliye 22 Bin TL EK İKRAMİYE! Müjde 19.30'da Geldi

Türkiye'deki 16 milyon emekli için bankaların promosyon fırsatları sürüyor. Yeni promosyon imkanı bu defa Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Bayram öncesi çifte promosyon fırsatı ile dikkat çeken Ziraat Bankası, iki farklı cazip Kampanyayı emekliler için başlattı. Emekliler maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları durumunda hem promosyon hem de faizsiz ihtiyaç kredisi desteğinden yararlanabilecek. Emekliye müjde 19.30 sularında geldi. İşte emeklilerin Ziraat Bankası'ndan çifte promosyon almak için yapması gerekenler…

Ziraat Bankası, 31 Mart seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da talimatı doğrultusunda emekli promosyon fırsatlarını güncellemişti. Milyonlarca emekliye yeni promosyon miktarını açıklayan banka, en az 5000 TL en fazla ise 12.000 TL promosyon veriyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Ziraat Bankası'ndan emekliye yönelik çifte kampanya geldi. Hem promosyon artıyor hem de emeklilere verilecek olan düşük faizli ihtiyaç fırsat kredisi fırsatları genişliyor. Ziraat bankasının emekliler için hazırladığı çifte kampanyanın detayları haberimizde…

EMEKLİYE ZİRAAT BANKASINDAN CAZİP PROMOSYON

16 milyon emekli için kapılarını açan Ziraat Bankası son derece cazip promosyon teknikleri sunuyor. Cumhurbaşkanı talimatı ile seçim öncesinde promosyon imkanlarını genişleten Ziraat Bankası, maaş aralığına göre SSK bağ-kur ve memur emeklisine en az 8000 TL en fazla 12.000 TL promosyon desteği sağlıyor. Ziraat Bankası'nın emeklileri için verdiği promosyonun yanında dul ve yetim aylığı alanlara da promosyon ödediği biliniyordu. Dul ve yetim aylığı alanlar için belirlenen yeni promosyon miktarı 5000 TL oldu.

Emekliler Ziraat Bankası tarafından sunulan bu promosyon avantajını değerlendirmek için emekli maaşlarını bankaya taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt edebilir. Buna ek olarak Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik yeni bir kampanya daha sunuluyor. Emekli maaşı alanlar, aynı zamanda bayram öncesi ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına da sahip oluyor.

emekliye-22-bin-tl-ek-ikramiye-mujde-19-30da-geldi-2.jpg

10.000 TL'DEN BAŞLAYAN FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası, emekli maaşını taşıyanlar için 10.000 TL'den başlayan faizsiz ihtiyaç kredisi desteği de sunuyor. Emekliler, Ziraat Bankası müşterisi olmaları halinde hemen ATM üzerinden başvuru yapmak koşulu ile 10.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alma fırsatına sahip oluyor. Emeklinin ihtiyacına göre ihtiyaç kredisi limiti de değişiyor. İsteyen emekliler 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi desteğinden yararlanabiliyor.