Emekliye 23-24 Mayıs'ta Müjde Var! Maaşı 10.000 TL ve üstü olan yaşadı

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlar için 23 24 Mayıs'ta müjde var. IBAN’dan ödemeler yarın 08.30'da başlıyor.

Emekliye 23-24 Mayıs'ta Müjde Var! Maaşı 10.000 TL ve üstü olan yaşadı

Emekliye 23-24 Mayıs'ta Müjde Var! Maaşı 10.000 TL ve üstü olan yaşadı!

10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için bayram öncesi yeni müjdeler geliyor. Artan nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen ancak bankalardaki kredi faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle Kredi kullanmaktan daha kaçınmak zorunda kalan emeklilere kamu bankalarından sürpriz geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliler için Bayram sürprizi tadında yeni bir kredi paketi hazırladı. 3 kamu Bankası'nın yeni Kredi kampanyasında en uygun faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar finansman sağlanacak.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın emekli kredisi paketi 36 aya kadar vade seçenekleri ile sunulacak. Özellikle Kurban bayramında ihtiyaçları artan emekliler Böylelikle yüksek faiz yükünün altına girmeden nakit ihtiyaçlarını Hızlı ve kolay karşılama şansını elde edecek. Kamu bankalarının emekliye yönelik sağladığı çözümler, hızlı Kredi ile geliyor. Başvurular son derece kolay ve pratik yapılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

EMEKLİYE 3 KAMU BANKASINDAN BAYRAM SÜRPRİZİ

Yaklaşan kurban bayramından önce Nakit paraya sıkışan emekliler için 3 kamu Bankasından bayram şekeri tadında Kredi sürprizi geldi. Düşük faizle emekli kredisi paketi hazırlayan kamu bankaları, 50.000 TL'lik kredi miktarını 36 ay vadeli olarak veriyor. En uygun faiz oranları ile kredi desteği sunan kamu bankaları 31 Mayıs'a kadar devam eden kampanya kapsamında başvuru işlemlerini de kolaylaştırıyor. Başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından pratik ve hızlı bir şekilde yapılıyor, şubeye gitme şartı aranmıyor.

KAMU BANKALARININ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Yeni ihtiyaç kredisi fırsatlarını tamamen emeklilere yönelik olarak hazırlayan kamu bankaları, başvuru şartları Arasında maaşınızı 3 bankadan birine taşıma şartını koyuyor. Yani Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'tan birine geçerek 50.000 TL'lik düşük faizli kredi desteğinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca 18 yaşından büyük olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Kredi notunun kredi kullanma kriterlerine uygun olması da aranan diğer şartlar arasında yer alıyor.

Başvuru şartlarını taşıyanlar kamu bankalarının şubelerinden ya da dijital bankacılık kanalları aracılığı ile sadece dakikalar içinde Kredi başvurusunu tamamlayabilir. Kredi onay süreciyle yine dakikalar içinde sonuçlanıyor ve cep telefonunuza gelen sms ile birlikte talep ettiğimiz kredi miktarı banka hesabınıza aktarılıyor.