Emekliye büyük kıyak! 5-15 Aralık arası SSK ve Bağ-Kur emeklisine resmen piyango çıktı

SSK ve Bağ-kur emeklisi için büyük ikramiye tadında haber geldi. 5-15 Aralık arası emekliye ek ödemeler belli oldu.

Emekliye büyük kıyak! 5-15 Aralık arası SSK ve Bağ-Kur emeklisine resmen piyango çıktı

Emekli maaşı alanlar için Aralık ayı kampanyaları bir bir açıklanmaya devam ediyor. Güzel haber bu defa SSK ve Bağ-Kur emeklisine geldi. 5-15 Aralık arası emeklilere maaşa ek ödemeler yatmaya başlıyor. Üstelik emeklinin Ocak zammı için bir veri daha bugün açıklanıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisi yeni müjdelere çok sevinecek. İşte Aralık ayı emekli maaşı ödeme tarihleri ve ek ödeme detayları…

Aralık ayı emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı. 15 milyon emekli vatandaşa yatacak ödemeler için sosyal güvenlik kurumundan detaylar aktarıldı. Emekliler Aralık ayında çifte ödeme ile sevinecek. Çünkü hem emekli maaşları hesaplara geçecek hem de emekli promosyon ödemeleri yapılacak. Aralık ayında zamlı promosyon ödemelerine ilişkin ilk Açıklama da yapıldı. Emekliye yapılacak Tüm ödemeler haberimizde…

emekli-zammi-ocak-2024.jpg

ARALIK AYINDA EMEKLİLERE İKRAMİYE GİBİ ÖDEME GELİYOR

Emekli vatandaşlar oldukça düşük olan Maaşlar nedeniyle ekonomik sıkıntı içinde boğuşmaya devam ediyor. Bir süredir zaten emeklilerden bu konuda tepki sesleri de yükseliyordu. Ocak 2024 emekli zammı için artık geri sayım başlarken bir yandan da ek ödemeler yakından takip ediliyor. Emeklilere Birçok banka tarafından sağlanan ek ödeme fırsatları 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Mevcut promosyon ücretleri ise kamu bankalarında 5.000 TL'ye kadar yükselirken özel bankalarda ise ek fırsatlarla birlikte 12.500 TL'ye kadar çıkıyor.

Aralık ayında en yüksek promosyon veren bankada merak konusu olmuştu. ING Bank 8500 TL promosyon ve 4000 TL de fatura ödeme talimatı için verilen ek promosyon ile birlikte toplam 12.500 TL'lik nakit destek sağlıyor. Yani Aralık ayında en yüksek promosyon ING Türkiye tarafından emeklilere sunuluyor.

Aralık ayı promosyon fırsatlarından faydalanmak isteyen emeklilerin başvurularını 31 Aralık tarihine kadar banka şubelerinden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı aracılığıyla yapmaları gerekiyor. Emekli promosyon ödemesi için Tek şart ise 3 yıllık maaş taahhüdü vermek başka bir ek Kurşun Aranmıyor. Ancak ek ödemeden faydalanmak isteyenlerin aynı zamanda fatura ödeme talimatı vermeleri şartı da aranıyor.

emekli-zammi-ocak-2024-2.jpg

ARALIK AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ YAYINLANDI

Emeklerin merakla beklediği aralık ayı emekli maaşı ödeme takvimi de yayınlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada 15 Aralık'ta başlayacak olan ödemelerin 28 Aralık'ta tamamlanacağını bildirildi. Aralık ayı emekli maaşı ödeme takvimi şöyle:

Emekli Sandığı Emeklileri: 15 Aralık’ta

SSK Emeklileri: 17-26 Aralık arası

Bağ-Kur Emeklileri: 25-28 Aralık arası

Aralık ayında son müjde ise hükümetten gelecek. Çalışmayan emeklilere 5000 TL'lik emekli ikramiyesi ödemeleri tamamlanmıştı. Şimdi de çalışan emekliler için ödemeler yapılacak. Aralık ayı bitmeden bu ödemelerinde tamamlanacağı tahmin ediliyor.