Emekliye Cuma Sabahı 08.30'da HAFTA SONU KIYAĞI! 12.000 TL ek ikramiye 16.5 milyon emekliye yatacak

Cuma sabahı 08.30'da emekliye hafta sonu ücretsiz geldi. 16.5 milyon emekli 12.000 TL Ek ikramiye alacak. Emekliye ikramiye ödemesine ilişkin son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emekliye Cuma Sabahı 08.30'da HAFTA SONU KIYAĞI! 12.000 TL ek ikramiye 16.5 milyon emekliye yatacak

Türkiye'deki 16.5 milyon emekli vatandaşı ile birlikte emeklinin hak sahibi olan dul ve yetim aylığı alan kişilere bu sabah saatlerinde güzel haber geldi. Emekliye adeta hafta sonu sürprizi gibi açıklama Az önce yapıldı. Cuma sabahı 08.30'da gelen güzel haberle birlikte emekliler sevinçten havalara uçacak. Ödemeler Bugünden itibaren başladı. Ancak bir yandan da başvurular hala devam ediyor. Yani milyonlarca emeklinin ek ikramiye almak için hala Bayram öncesinde şansı var. Peki kimler başvuru yapabilir? Emekli ek ikramiye ödemesi kimlere verilecek? 12.000 TL ek ikramiye alacak 16.5 Milyon emekli tek tek açıklandı. İşte detaylar….

Emekli maaşı alanlar ve dul ve yetim aylığı alanları için bir süredir ikramiye konusu gündemde. Bayram ikramiyesi ödemeleri Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. 1-5 Nisan tarihleri arasında Tüm emekliler ödemelerini almış olacak. Bir yandan da bankaların verdiği promosyon kampanyaları sürüyor. Özellikle kamu bankaları tarafından sağlanan promosyonlar son dönemlerde emekliler için son derece cazip bir ek gelir kaynağı oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının promosyon kampanyalarına ilişkin güzel haberi Geçtiğimiz günlerde duyurdu. 12.000 TL'lik promosyon desteği emekli için adeta ek gelir olacak. Emekliye ek ikramiye kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu.

emekli-hafta-sonu-kiyagi-1.jpg

EMEKLİYE 12.000 TL EK PARA BUGÜN BAŞLIYOR

4A 4B 4c emeklisi için 12.000 TL'lik ek para ödemesi bugün itibariyle başladı. Kamu bankaları artık promosyon hizmetlerini yükseltti emekliler için yeni bir gelir kaynağı açıldı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 3 yıllık maaş sözleşmesi yapan emeklilere ek ikramiye ödemesi yapacak. Emekli maaşları olduğuna göre değişecek olan ödemeler 8000 TL ile 12.000 TL arasında olacak.

emekli-hafta-sonu-kiyagi-2.jpg

16.5 MİLYON EMEKLİNİN TAMAMI ALABİLİR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın ek ödemeleri 16.5 milyon emeklinin tamamı için geçerli. Başka bankalara sözleşmesi devam eden emekliler de başvuru yaparak ek ikramiye alabilir. Cayma bedelini bankaya iade edenler, Kamu bankalarına geçerek ek ödeme alma şansına sahip oluyor. Örneğin bir banka Sözleşme yapmış olan ve sözleşme bitimine bir yıl kalmış olan bir kişi Kamu Bankasına geçmek istediği durumda bir yıllık ücreti iade ederek kamu Bankasından 12.000 TL ödeme alabiliyor.

emekli-hafta-sonu-kiyagi-3.jpg

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK PROMOSYON BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan promosyonu almak isteyenler başvuru işlemlerine günün 24 saati mobil uygulama üzerinden yapabiliyor. Başvuru formunu dolduranlar 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalamış oluyor. Aynı zamanda emekliler T.C kimlik kartları ile birlikte en yakın kamu Bankası şubesine giderek de promosyon anlaşmasını yapabiliyor.

emekli-hafta-sonu-kiyagi-4.jpg

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİ KREDİSİ DE VAR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere sadece promosyon vermekle kalmıyor. Bayram öncesinde nakit ihtiyacı olan emekliler için 3 devlet Bankası'nda emekli kredisi fırsatı da var. Emekli kredisi almak isteyenler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yaparak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma şansına sahip oluyor. 36 ay vadeli emekli kredisinde 3 ay ödeme erteleme seçeneği de var.