Emekliye hafta sonu sürprizi! 8500 TL'ye ek 4000 TL ödeme IBAN'a geçiyor

Emekli maaşı alanlara Doping olacak 4000 TL'lik ek ödeme son dakika duyuruldu. Karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek Cuma sürprizi olarak geldi.

Emekliye hafta sonu sürprizi! 8500 TL'ye ek 4000 TL ödeme IBAN'a geçiyor

7.500 TL ve üstte emekli maaşı alan vatandaşlar için sürpriz nakit destek ödemeleri devam ediyor. Bankalar yeni yıla doğru giderken yeni kampanyaları ile emekliye cazip teklifler sunuyor. Emekli maaşı promosyonu alan emekliler aynı zamanda ek kampanyalara katılmaları durumunda ek ödeme almaya hak kazanıyor. SSK bağ-kur ve memur emeklisi için cuma sürprizi Az evvel geldi. Emekliye 4 bin TL'lik Doping ödemesi yapılacak. Tüm emekliler kampanyaya katılabilir.

Aralık ayı emekli promosyon kampanyaları bugün itibariyle başladı. 1 Aralık 2023, 31 Aralık 2023 tarihleri arasında ödenecek yeni promosyonlar bankalar tarafından peş peşe ilan ediliyor. Bankaların güncel emekli promosyonu kampanyalarına ek verdikleri ödemelerde var. Emeklilere büyük fırsat sağlayacak yeni ek ödemelere ilişkin açıklamalar geldi. Bomba açıklama ise ING Türkiye tarafından yapıldı. ING Bank emeklilere büyük promosyon fırsatı sunacak ancak Buna ek olarak 4000 TL de Doping ödemesi yapacak. ING Bank'ın yeni promosyon kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

emekliye-4000-tl-1.jpg

ING BANK ARALIK AYI PROMOSYON KAMPANYASI

ING Bank'ın aralık ayı yeni promosyon kampanyası belli oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyona yakın vatandaşa çok cazip bir teklifte bulunan banka, emekli maaşını taşıyanlara maaş aralığına göre 8.500 TL'ye kadar promosyon desteği verecek. Emekliler 8.500 TL'lik promosyondan yararlanmak için 3 yıllığına emekli maaşlarını ING Banka taşıyabilecek. Ancak ıng'nin sürprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Emekliler için önemli bir kampanya daha var.

4000 TL'LİK FATURA DESTEĞİ VERİLİYOR

Cazip bir emekli promosyonu kampanyası düzenleyen ING Bank, emekli maaşını taşıyarak aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ek ödeme yapacağını da duyurdu. ING Bank'ın emekliye sağlayacağı ek ödeme miktarı ise her fatura talimatı için 1000 TL olmak üzere toplamda 4000 TL oldu. Yani emekliler hem 8.500 TL nakit promosyonu elde edecek hem de ING Bank'tan ₺4.000'lik ek promosyon desteği alacak. Böylece ING Bank'ın toplam promosyon miktarı 12.500 TL olacak.

emekliye-4000-tl-2.jpg

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI

Peki ING Türkiye'nin emekli promosyon şartları neler? ING Bank'tan Emekli promosyonu almak isteyenler için Başvuru şartları da belli oldu. Tek şart emekli maaşınızı yine ING Türkiye'ye taşımak ve 3 yıllığına buradan almak için söz vermek. Emekli maaşını taşıyarak 3 yıllık taahhüt veren emekliler 8.500 TL'lik promosyon alma şansını yakalayacak. 4000 TL'lik fatura desteğinden faydalanmak İsteyenler ise otomatik ödeme talimatı vermek zorunda. ING Bank'ın son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2023 olarak belirlendi.