Emekliye Ek İkramiye! 1500 TL EKSTRA ÖDEME Yapılacak

Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmesi. 3000 TL yerine 4.500 TL yatacak. 1500 TL ekstra ikramiye onaylandı.

Emekliye Ek İkramiye! 1500 TL EKSTRA ÖDEME Yapılacak

Emekliye Ek İkramiye! 1500 TL EKSTRA ÖDEME yapılacak!

Emekli bayram ikramiyesi SON DAKİKA gelişmesi sabah saatlerinde duyuruldu. 2024 emekli bayram ikramiyesi miktarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen yıl 2.000 TL olarak ödenen Bayram ikramiyesine yüzde 50 zam geldiğini ve 3000 TL olarak ödeneceğini duyurmuştu. Emekliler için sürpriz bir haber daha geldi. Bayram ikramiyesi 4.500 TL'ye yükseltildi. Bu sabah saatlerinde açıklama yapıldı emekliye çifte ikramiye ödemesi yapılacak.

emekli-bayram-ikramiyesi-3.jpg

Emekliler Ramazan Bayramı öncesi ikramiye ödemelerinde ciddi bir artış bekliyordu. Özellikle Cumhuriyet bayramı sonrası verilen 5.000 TL'lik ikramiye Bu yıl Ramazan ve Kurban bayramında da ödenir beklentisi yüksekti. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde emekli bayram ikramiyesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Emekli bayram ikramiyesi miktarı arttı ancak emeklinin beklentisinin altında kaldı. Yüzde 50 zam yapılan bayram ikramiyesi 3.000 TL'ye yükseldi. Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri de açıklandı. 3000 TL ikramiye nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan emeklilere bir sürpriz Haber son dakika olarak duyuruldu. Ekstra 1500 TL daha ikramiye yatacak.

emekli-bayram-ikramiyesi-1.jpg

EMEKLİYE 1500 TL EKSTRA İKRAMİYE ONAYLANDI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için bayram ikramiyesi ödeme takvimi açıklanırken sürpriz açıklama İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. 31 Mart yerel seçimleri öncesi bir duyuru yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kente yaşayan ve geçim zorluğu çeken emekliler için Ekstra ikramiye kararı alındığını duyurdu. İzmir'de yaşayan 25.000 emekli için 1500 TL’lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. Böylelikle İzmirli emekliler için ikramiye ödemesi 4.500 TL'ye yükselmiş olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ek ikramiye almak isteyen emekliler başvuru işlemlerini bizvariz.izmir.bel.tr web adresi üzerinden yapabiliyor. Başvurular Ramazan Bayramı'na kadar devam edecek. Emekliye nakdi destek projesi kapsamında verilecek olan ek ikramiye kentte yaşayan tüm emekliler için geçerli.

emekli-bayram-ikramiyesi-2.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

Diğer yandan devlet tarafından verilen emekli bayram ikramiyesi için ödeme takvimi de Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından duyurulmuştu. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş ikramiye ödemelerine 1 Nisan 5 Nisan tarihleri arasında kavuşacak. Ayrıca dul ve yetim aylığı alanlar, terörden zarar gören sivil vatandaşlar, Şehit yakanları, Gaziler, güvenlik korucuları, malülük aylığı alanlar ve sürekli iş görememezlik aylığı alanlarda Nisan ayının ilk haftasında Bayram ikramiyesini alma fırsatını elde edecek. Emekli Bayram ikramiyesinden yaklaşık 17 milyon kişi yararlanacak.