Emekliye ek ödeme Kasım’da 12.000 TL’ye ulaştı! 4A 4B 4C emeklisine müjde

4A 4B 4C emeklisine Kasım ayında maaşa ek ödeme miktarı 12.000 TL'ye ulaştı. Emekli banka promosyonu son dakika yeni güncel tutarlar haberimizde…

Emekliye ek ödeme Kasım’da 12.000 TL’ye ulaştı! 4A 4B 4C emeklisine müjde

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için yeni ek ödeme kampanyaları gelmeye devam ediyor. Birçok banka Kasım ayında emekliye verdiği ödemeleri yükseltirken yeni rakamlar ise Dudak uçuklatıyor. Hükümetin verdiği 5.000 TL'lik emekli ikramiyesi Sonrası Şimdi de gözler bankaların sağladığı emekli promosyon ödemelerinde. 14 Kasım'da emekli ikramiyesini cebine koyan milyonlarca emekli vatandaş bankalar tarafından sunulan yeni cazip teklifleri değerlendirmek için kampanyaları araştırıyor. Peki emekliye Kasım’da ne kadar ödeme var? Kasım ayı emekli promosyon tutarları kaç TL oldu?

SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için bankalar tarafından sağlanan emekli promosyon ücretleri artmaya devam ediyor. Milyonlarca emekliye Kasım ayında sunulan promosyon miktarları 10.000 TL'yi çoktan açmış durumda. Üstelik bankalar her geçen gün yeni kampanyaları ile emeklilere yeni teklifler sunuyor. Sadece promosyon ödemesi değil aynı zamanda ek ödemelerle bankaların sağladığı promosyon imkanı daha da artıyor. Peki Emekliye ne kadar promosyon veriliyor? Kasım ayı emekli promosyon ücretleri kaç TL oldu?

emekliye-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA KASIM'DA REKOR TEKLİF

7.500 TL ve üstü emekli maaşı alan vatandaşlar için Kasım ayında gelen rekor promosyon teklifleri hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca emekliye verilecek olan yeni promosyon miktarı resmen 10.000 TL'nin üstüne çıktı. Bu konuda öncülüğü elinde tutan ise ING Türkiye oldu. ING Bankası emekli promosyon kampanyasında yeni rakamlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

ING Bank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasına göre net promosyon miktarı 8500 TL'ye kadar yükseltildi. Ayrıca ek ödeme kampanyasına da imza atan ING Bank, emekli müşterilerine her fatura ödeme talimatı için 1000 TL Ek promosyon veriyor. 4 fatura ödeme talimatına kadar promosyon ödeyen ING Bank'ın toplam verdiği promosyon miktarı ise 12.500 TL oldu.

3 YILLIK MAAŞ TAAHHÜDÜ KARŞILIĞINDA HEMEN ÖDEME YAPILIYOR

Dijitalleşme alanında da büyük adımlar atan ve müşterilerine büyük kolaylıklar sağlayan ING Türkiye, Emekli promosyon kampanyasına başvuruları da hızlı bir şekilde yapmanıza olanak tanıyor. Yeni kampanya kapsamında artık ING Bank'ın dijital bankacılık kanalları aracılığı ile de başvuru yapmak ve promosyon fırsatlarını değerlendirmek mümkün. Banka şubesine gitmeden ING Bank'ın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığı ile taahhüt vererek başvuru işlemlerinizi yapabilir 3 yıllık sözleşmenizi imzalayabilirsiniz.

emekliye-ek-odeme-2.jpg

ING BANK PROMOSYON KAMPANYASI NE KADAR GEÇERLİ?

ING Bank'ın Yeni emekli promosyon kampanyası için tarihlerde açıklandı. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2023 olarak belirlendi. ING Bank müşterisi olmak için bu tarihe kadar banka şubelerinden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından başvuru yapabilirsiniz.