Emekliye EK ÖDEME VAR! 22 Mayıs’tan itibaren hesaplarda

Emeklilere 22 Mayıs’tan itibaren ek ödeme var. Başvurular açıldı, yarından itibaren hesaplara yatıyor.

Emekliye EK ÖDEME VAR! 22 Mayıs’tan itibaren hesaplarda

Emekli maaşı alanlar için ek ödeme sürprizi geldi. 22 Mayıs’tan itibaren hesaplara yatacak yeni ödeme miktarı belli oldu. Emekliler, ek ödeme fırsatlarını yakından takip ederken Bugünden itibaren başvuru yapanlara ödeme yarın başlayacak. Bayram öncesi rahat nefes almak, karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek ödemesi almak isteyen emekliler başvurularını geç kalmadan tamamlasın. Emekliye yeni ek ödeme fırsatları ile ilgili tüm detaylar netleşti. SSK bağ-kur 4C emeklisinin tamamı ek ödeme için başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor.

22 MAYIS’TAN İTİBAREN EK ÖDEME FIRSATI

Türkiye'deki milyonlarca emekli için bankaların ek ödeme fırsatları devam ediyor. SSK bağ-kur 4c emeklisi olup emekli maaşı üzerinden promosyon almak isteyen emekliler hem kamu bankalarına Hem de özel bankalara başvuru yapmaları durumunda ek ödeme alabiliyor. Emekliye ek ödeme fırsatları bankadan bankaya ve maaş aralığına göre farklılık gösteriyor. Bayram öncesi yapılan güncellemelerle birlikte kamu bankalarında maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında özel bankalarda ise 10.000 TL ile 18.000 TL arasında ek ödeme veriliyor.

BAŞVURULAR BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLADI

Emekli promosyon kampanyaları için başvurular düzenli olarak zaten açık oluyor. Bankaların resmi internet sitelerinde hangi maaş aralığında ne kadar ek ödeme verileceği yazıyor. Araştırmanızı yazıp tamamladıktan sonra başvuru işlemlerini yapmanız durumunda 3 iş günü içinde emekli promosyon miktarı banka hesabınıza aktarılıyor. Emekli ek ödeme fırsatları ile ilgili yapılan son duyuruya göre son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

BAYRAM ÖNCESİ İLAÇ GİBİ GELECEK ÖDEME

Emekli promosyon kampanyaları düzenli olarak devam ediyor ancak yaklaşan bayram öncesi emeklinin nakit ihtiyacı da her geçen dakika artıyor. O nedenle bankaların hazırladığı promosyon fırsatları bayram öncesi emekliler için adeta ilaç gibi gelecek. 18 bin TL'ye kadar çıkan ödemelerden faydalanmak için vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilir, ek ödeme kampanyalarına Siz de dahil olabilirsiniz.