Emekliye ek ödemelere ince ayar! Zamlı promosyon listesi tek tek açıklandı

Emekli promosyon miktarları artıyor. Yılbaşı öncesi promosyon ödemelerine ince ayar yapıldı. Emekli promosyon ücretleri zamlı banka banka yeni liste yayınlandı.

Emekliye ek ödemelere ince ayar! Zamlı promosyon listesi tek tek açıklandı

Emekliye ek ödemelere ince ayar! Zamlı promosyon listesi tek tek açıklandı - Yeni yıla doğru geri sayım devam ederken emekli promosyon ücretleri ile ilgili de son dakika gelişmeleri var. Bankalar Yeni yılda promosyon ücretlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Emekli Ocak 2024 zamlı için beklentiler artarken promosyon miktarı da zam oranları doğrultusunda artacak. Yavaş yavaş bankalardan yeni yıl için promosyon ödemeleri açıklanmaya başlandı. Emekliye ek ödeme miktarlarına ilişkin Yeni liste banka banka belli oldu. İşte banka banka zamlı emekli promosyon ücretleri…

Emeklilere promosyon ödemeleri Aralık ayında da 2023 yılının son günleri için devam ediyor. Son iki yıldan bu yana emekli promosyon miktarlarında ciddi bir artış yaşanmıştı. Çünkü emekli maaşlarına yüksek enflasyon nedeniyle yüksek zamlar uygulandı. Bankalarda bu sebeple promosyon ücretlerini arttırdı. Milyonlarca emekli şu anda kamu bankalarından 5.000 TL'ye kadar özel bankalardan ise 12.500 TL'ye kadar promosyon alma fırsatını yakalıyor. Emekli promosyonu kampanyaları 2024 yılında daha da yükselecek gibi görünüyor. Çünkü Ocak ayında emekli maaşlarına ciddi bir artış yapılacak. Bankalarda yavaş yavaş Yeni yıla özel promosyon ücretlerini rezil etmeye başladı. Peki hangi banka ne kadar promosyon verecek? Banka banka zamlı emekli promosyon ücretleri listesi belli oldu.

emekli-pazar-surprizi-1-001.jpg

EMEKLİYE ARALIK AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye'de emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaşa bankalar tarafından promosyon fırsatı sunuluyor. 7500 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında bankalardan promosyon imkanı yakalayabiliyor. Aralık ayı emekli promosyonu ödemeleri hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında devam ediyor. Aralık ayında kamu bankaları 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunarken İş Bankası, Akbank, ING, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve Yapı Kredi gibi Özel bankalardayız ve promosyon ücretleri 7500 TL ile 12.500 TL arasında değişiyor. Ayrıca bankalarda emekliye yönelik birçok özel fırsat da var.

emeklileri-heyecanlandiran-mujde-is-bankasindan-geldi-hafta-sonu-atmden-7500-tl-odeme-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONLARINA YENİ YIL AYARI GELİYOR

Diğer yandan emekli promosyonlarına 2024 yılı için yeni ayar yapılacak. Çünkü Ocak ayı itibariyle emekli maaşlarında %50'ye yakın bir artış yaşanacak. Bankalarda emekliyi potansiyel müşteri gördükleri için cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Sektör kaynaklarından alınan son bilgilere göre bankalar emekli promosyon rakamlarına ciddi bir zam yapmak için harekete geçti. Gelen haberlere göre kamu bankalarında emekli promosyon ücretleri 10.000 TL'ye kadar çıkacak. Özel bankalar ise Emekli promosyonu rakamlarını 15.000 TL 20.000 TL bandına çekmeyi planlıyor. 3 yıllık taahhüt karşılığında emekliye sunulacak ek fırsatlarında artırılacağı düşünülüyor.