Emekliye Hafta Sonu KIYAĞI! Cumhurbaşkanı Onaylı 17.500 TL İstisnasız Yatacak

Emekliye hafta sonu Cumhurbaşkanı kıyağı var. 4A 4B 4C emeklisi istisnasız 17.500 TL Cumhurbaşkanı onaylı ödeme alacak.

Emekliye Hafta Sonu KIYAĞI! Cumhurbaşkanı Onaylı 17.500 TL İstisnasız Yatacak

Emekliye Hafta Sonu KIYAĞI! Cumhurbaşkanı Onaylı 17.500 TL İstisnasız Yatacak!

4A 4B 4C emeklisi için hafta sonu kıyağı Cuma gecesinden duyuruldu. Emekli maaşı alanları için cumartesi pazar günü ek ödeme fırsatları sürecek. 17 milyon emekli ek koşul olmadan ek ödeme fırsatlarından istisnasız yararlanma şansını elde edecek. Yeni ödeme 17.500 TL olarak belirlendi. Emekli maaşı alan herkese verilecek olan yeni ödeme miktarını Akbank açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden son dakika duyurusu yapan banka, Cumhurbaşkanı onayı ile promosyon miktarını güncellediğini bildirdi. Akbank'ın yeni promosyon kampanyasında ödeme ek koşulsuz veriliyor. 3 yıllık maaş taahhüdü yapan istisnasız tüm emekliler ödeme almaya hak kazanıyor. 7/24 başvuruları açık olan ödemeden faydalanmak isteyenler hafta sonu da hem başvuru yapabiliyor hem de nakit destek ödemesini alabiliyor.

Cumhurbaşkanı talimatı emekliler için yeniden geldi. Eski yeni emekli fark etmeden tüm emeklilere ek ödeme desteği verilecek. Ek ödeme miktarı Akbank tarafından açıklandı. Bir süredir SGK ve bankalar arasında devam eden görüşmeler nihayete Erdi. Akbank'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre emekli maaşı alanlara banka tarafından ek koşulsuz 17.500 TL'lik nakit destek ödemesi sağlanacak. Akbank nakit destek ödemesini 3 yıllık maaş tahahüdü veren tüm emekli müşterileri için sunacak. Üstelik emekliye Akbank'tan Hoş geldin kredisi kampanyası da var. Faizsiz kredi kullanmak isteyen emekliler 25.000 TL'ye kadar ödeme alabilecek.

emekliye-hafta-sonu-kiyagi-cumhurbaskani-onayli-17-500-tl-istisnasiz-yatacak-1.jpg

EMEKLİYE AKBANK'TAN ÖZEL PROMOSYON

Türkiye'nin en köklü özel bankalarından biri olan Akbank son dönemlerde emekliye sağladığı özel promosyon fırsatları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. SGK ve bankalar arasında yapılan son görüşmelerin ardından bir kez daha promosyon güncellemesi sunan Akbank emekli müşterilerine ek koşulsuz 15.000 TL'lik nakit destek veriyor.

Akbank'ın kampanyası sadece nakit promosyon desteği ile sınırlı değil. Aynı zamanda emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına alan ve bankanın kredi kartı ürünlerinden en az birini kullanan emeklilere 2.500 TL chip para da hediye ediliyor.

emekliye-hafta-sonu-kiyagi-cumhurbaskani-onayli-17-500-tl-istisnasiz-yatacak-2.jpg

TOPLAM 17.500 TL ÖDEME EMEKLİYE YATIYOR

Akbank'ın yeni kampanyası kapsamında emekliye toplam 17.500 TL'lik nakit destek ödemesi sağlanıyor. Kampanyaya katılım için mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da şubeler kullanılabiliyor. Hafta sonu da ödeme almak isteyen emekliler 7/24 Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek buradan yeni müşteri olup maaşını taşıyabiliyor. Bu sırada sanal müşteri asistanı emeklilere yardımcı oluyor.

emekliye-hafta-sonu-kiyagi-cumhurbaskani-onayli-17-500-tl-istisnasiz-yatacak-3.jpg

EMEKLİYE 25.000 TL'LİK FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Akbank'ın yeni kampanyası emeklinin yüzünü faizsiz kredi ile de bildiriyor. Acil paraya ihtiyacı olan hızlı kredi kullanmak isteyen ancak faiz ödemek istemeyen emekliler bu kampanya ile birlikte faizsiz kredi desteğini değerlendirme şansına sahip oluyor. Ancak faizsiz kredi kampanyasına katılmak 25.000 TL'lik acil kredi almak isteyenlerin mutlaka mobil uygulama üzerinden başvuru işlemlerini yapmaları gerekiyor. Sadece mobil başvuruda geçerli yeni faizsiz kredi kampanyası 6 ay vadeli olarak sunuluyor.