Emekliye IBAN'dan 3'ü 1 Arada Ek Ödeme Jesti

Bayram dönüşü emekliye 3’ü 1 Arada ek ödeme geliyor. IBAN numarasına 17-28 Nisan arası hepsi yatacak.

Emekliye IBAN'dan 3'ü 1 Arada Ek Ödeme Jesti

Emekliye IBAN'dan 3'ü 1 Arada Ek Ödeme Jesti!

Emekli maaşı alanlar için bayram sonrası da yeni ödemeler var. 4A 4B 4C emeklisi, 17 Nisan’dan itibaren 3’ü 1 Arada ödeme ile buluşacak. Ek ödeme ile birlikte emekliye Nisan ayı maaş ödemeleri ve talep etmeleri halinde ihtiyaç kredisi kullanma şansına da sahip olacak. 3’lü ödeme tarihleri de belli oldu. İşte emekliye Nisan yo sonuna kadar yapılacak ek ödemeler…

Türkiye’de emekliler için seçim ve bayram öncesi bir çok ödeme yapıldı. Ancak Nisan ayı sürprizleri henüz bitmedi. Ay sonuna kadar da ödeme imkanları devam edecek. Üstelik bu defa 3’ü 1 arada ödeme var. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisi için hesaplara yatacak yeni ödemeler netlik kazandı. İşte emeklilere yeni nakit destek ödemeleri…

emekliye-ibandan-3u-1-arada-ek-odeme-jesti-1.jpg

NİSAN 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Nisan 2024 için SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ödeme tarihlerini duyurdu. Emekliler, tahsis numaralarının son rakamlarına göre belirlenen tarihlerde maaşlarını alacaklar.

SSK Emeklisi Ödeme Tarihleri

Son rakamı 9 olanlar: 17 Nisan

Son rakamı 7 olanlar: 18 Nisan

Son rakamı 5 olanlar: 19 Nisan

Son rakamı 3 olanlar: 20 Nisan

Son rakamı 1 olanlar: 21 Nisan

Bağ-Kur Emeklisi Ödeme Tarihleri

Son rakamları 9, 7 ve 5 olanlar: 25 Nisan

Son rakamları 3 ve 1 olanlar: 26 Nisan

Emekli Sandığı emeklileri ise maaşlarını daha erken, 15 Nisan'da alacaklar.

emekliye-ibandan-3u-1-arada-ek-odeme-jesti-2.jpg

EMELİYE YENİ PROMOSYON MİKTARLARI

Emekliye Nisan 2024 promosyon ödemelerinde de güncelleme var. Listede 3 banka verdikleri miktarlarla dikkat çekiyor. İlk sırada ise 18000 TL promosyon tutarı ile ING Bank var. Hemen ardından 17500 TL promosyon ödemesi yapan Akbank geliyor. Ve 3. Sırada ise bayram öncesi promosyon miktarlarını güncelleyen QNB Finansbank yer alıyor. Bu bankanın promosyonu ise 16200 TL oldu. Bu 3 bankaya, bayramdan hemen sonra başvuru yaparak 3 gün içinde ek ödeme alabilirsiniz.

emekliye-ibandan-3u-1-arada-ek-odeme-jesti-3.jpg

EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekliler için Nisan ayı sonuna kadar devam eden ihtiyaç kredisi ödemeleri de var. Bir çok banka emekli kredisi paketlerinde limitleri 50.000 TL’ye kadar yükseltti. Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, İş Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, TEB, Ziraat, Vakıf ve Halkbank gibi bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek siz de yeni düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.