Emekliye İLAVE ÖDEME arşa çıktı! Maaşa ek 18 bin TL yarın yatacak

Emeklilere gece yarısı müjdesi. Maaşa ek ilave ödeme resmen arşa çıktı. Tüm emeklilere 18.000 TL ek ödeme yatacak.

Emekliye İLAVE ÖDEME arşa çıktı! Maaşa ek 18 bin TL yarın yatacak

Emekli maaşı alanlar için ek ödeme fırsatları adeta arşa çıktı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olup başvurusunu yapanlar maaşa ek ödeme kampanyasından faydalanabiliyor. 15 16 17 18 Nisan'da başvurusunu yapanlar ay sonuna kadar ödeme alacak. Yeni ek ödeme miktarı ise 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekliye ek ödeme imkanları ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında…

Türkiye'deki emekliler için ek ödeme fırsatları bankalar tarafından peş peşe açıklanmaya devam ediyor. Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaşa Bayram öncesinde promosyon güncellemesi haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Emekliye banka promosyonu ödemeleri önce kamu bankalarında ardından da özel bankalarda arttı. Güncellemelerle birlikte bankalar arasında yeni bir rekabetle başladı. Emekli promosyon kampanyalarında rakamlar peş peşe yükselirken bankalar oldukça Cömert davranıyor. Öyle ki yeni promosyon ödemeleri 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekliler hemen başvurularını yaparak cazip ve yüksek promosyonlardan yararlanabiliyor. Peki en Cömert banka hangisi? Emekli en yüksek promosyon hangi bankada?

emekliye-ilave-odeme-arsa-cikti-maasa-ek-18-bin-tl-yarin-yatacak-1.jpg

EMEKLİYE PROMOSYON REKABETİ YENİDEN BAŞLADI

Sosyal Güvenlik Kurumu 19 banka ile emekli promosyon ücretlerini güncellemek amacıyla yeniden masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonucunda da bankaların emekliye verdiği promosyonları arttırıldı. Hem kamu bankalarında Hem de özel bankalarda artık maaş aralığına göre çok daha yüksek promosyon imkanları var. Emekli promosyon kampanyalarında öne çıkan rakamlar ise 17.500 - 18.000 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Cazip ve yeni promosyon tekliflerini hazırlayan bankalardan bazıları ek koşulsuz ödeme verirken bazılarında ise otomatik ödeme talimatı gibi ek koşullar aranabiliyor.

emekliye-ilave-odeme-arsa-cikti-maasa-ek-18-bin-tl-yarin-yatacak-2.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKALARDA?

Yeni promosyon anlaşmaları ile birlikte artık birçok bankada promosyon ücretleri 10.000 TL'nin üstüne yükseldi. Kamu bankaları 8000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme yapıyor. Özel bankalar arasında en yüksek ve cazip promosyonlar ise sırası ile ING Bank, Yapı Kredi Bankası ve Akbank'ta yer alıyor.

ING Bank emekli maaşını kendisine Taşıyan müşterilerine 15.000 TL Ek koşulsuz ödeme ve 3000 TL ile fatura ödeme talimatına ödeme olmakla birlikte toplam 18 bin TL yatırıyor. Yapı Kredi de aynı şekilde ek koşulsuz 15 bin TL ve fatura ödeme talimatına 3.000 TL olmak üzere 18.000 TL ödeme yapıyor. Akbank'ın yeni promosyonu ise ek koşulsuz 15.000 TL ve kredi kartı kullanımına 2500 TL olmak üzere toplam 17.500 TL oldu.

emekliye-ilave-odeme-arsa-cikti-maasa-ek-18-bin-tl-yarin-yatacak-3.jpg

EMEKLİYE BAŞVURU KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR

Ayrıca bankalar tarafından emeklilere başvuru kolaylığı da sağlanıyor. Artık emeklilerin promosyon anlaşması yapmak için şubelere gitmesine hiç gerek yok. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvuru formunu doldurarak emekli maaş promosyonu olabilirsiniz. Başvurusunu bugün yapanlar 3 iş günü içinde ödemesini cebine koyuyor.