Emekliye Müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Geldi! 22 Mayıs 08.30’da Sürpriz Ödeme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekliye sürpriz bir müjde geldi. 22 Mayıs 08.30’da emekliye IBAN’dan ödeme haberi var.

Emekliye Müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Geldi! 22 Mayıs 08.30’da Sürpriz Ödeme

16 milyon emekli bu haberle sevinçten havalara uçacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu. Emekliler ek ödeme alacak. 22 Mayıs’ta başlayacak olan ek ödeme için şartlar ve miktar da açıklandı. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler bu ödemeden yararlanabiliyor. Ödeme yarından sonra başlıyor, 31 Mayıs’a kadar devam edecek. İşte 16 milyon emekliye nefes aldıracak yeni ek ödeme ve şartlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban bayramı öncesi emekliye sürpriz bir haberi duyurdu. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan emekliler için yeni bir destek başlıyor. Cumhurbaşkanı talimat verdi, kamu bankaları emeklilere kesenin ağzını açtı. Tüm emeklilere ihtiyaçlarına göre faizsiz kredi verilecek. En az 10.000 TL olan faizsiz kredi emeklinin nakit ihtiyacına göre değişiyor. Peki hangi emekliler başvuru yapabilir, başvuru şartları neler? Emekliye yeni müjdenin tüm detayları haberimizde…

EMEKLİLER TEK BAŞVURUYA EN AZ 10.000 TL DESTEK ALACAK

Cumhurbaşkanı talimatı ile başlayan yeni emekli kredisi başvuru detayları belli oldu. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, 10.000 TL’den başlayan faizsiz kredi desteğini duyurdu. Sadece emekliler için hazırlanan yeni kredi paketinde üst limit ise 50.000 TL’ye kadar çıkıyor. Emekli maaşı alanlar, maaşlarını kamu bankalarına taşımaları durumunda hemen faizsiz kredi alabiliyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli kredisi için başvurular kamu bankalarına 3 farklı şekilde yapılabiliyor. Mobil bankacılık uygulaması, internet bankacılığı ve şubelerden kolayca başvuru işlemlerini tamamlamak mümkün. Emekliler her türlü kolaylık ve ayrıcalığı sağlayan kamu bankaları onay işlemlerini de hızlı bir şekilde tamamlıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU DA VAR

Emeklilere kamu bankalarında sadece kredi imkanı yok. Aynı zamanda maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kamu bankalarının müşterisi olan emeklilere maaş promosyonu da var. Kamu bankalarından yapılan son güncelleme ile yeni promosyon miktarları maaş aralığına göre en az 8000 en fazla ise 12000 TL oldu. Bu ödeme emeklilere tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz veriliyor. 4A 4B 4C emeklisi ayrımı da olmadan tüm emekliler ek ödemeden yararlanma şansına sahip oluyor.